A jelenleg 76 éves Gál Istvánnéról már korábban is olvashatott a Velveten. Jolcsi néni még 2011-ben töltötte fel első videóját a Youtube-ra, azóta pedig egyre többen kíváncsiak rá.

Mindaz, ami az életben lejátszódik. Ezeket vettem fel fényképezőgéppel és videókamerával. A számítógép segítségével pedig filmmé varázsoltam

– írja bemutatkozó szövegében Jolcsi néni.

Gál Istvánné csatornája meglehetősen színes, a sütős-főzős videók mellett láthatunk különböző bemutatókat, valamint baráti összejövetelekről készült felvételeket is – eredetileg azért hozta létre a profilját, hogy kedves ismerőseinek küldje el kisfilmjeit. Mára már védjegyévé váltak az éppen aktuális ünnephez illő köszöntések, nemrégiben pedig azt mutatta meg követőinek, hogyan telik egy napja nyugdíjasként a fővárosban.

A videóban láthatjuk, ahogyan Jolcsi néni tájékozódik a vírussal kapcsolatos friss hírekből, majd a megfelelő védőfelszerelésben elindul bevásárolni. Ezután még maszkot és készít magának. A kisfilm végén pedig a férjét is megemlíti, aki az operatőre volt.

Jolcsi néni videói alatt mindig sok kedves komment sorakozik, ez a szóban forgó kisfilm estében sem marat el. Többen írtak neki jókívánságokat, és kérték meg, hogy vigyázzon magára.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Egy budapesti nyugdíjas a Youtube-on mutatja meg, hogy telik egy napja a járvány idején

Jolcsi néni már 2011 óta aktív a videómegosztón. Jelenleg több, mint négyezren követik a munkásságát.

4 · May 13, 2020 03:08pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments