Bár az FHM olvasói szerint pillanatnyilag Cheryl Cole a legszexisebb nő a Földön, irigyen szemléli Jennifer Lopez domborulatait, és nagyobb fenékről álmodozik. A Girls Aloud énekesnője egyébként sokak szerint nem csak a legdögösebb, de a legstílusosabb híresség is, akivel szívesen vennének részt egy gyertyafényes vacsorán. A férfimagazin 100-as listáján egyébként idén debütált a Gettómilliomos sztárja, Freida Pinto, és a francia first lady, Carla Bruni. Míg a színésznő a tízedik helyen mutatkozott be, addig a modellből lett politikusfeleségnek csak a negyvenedik helyre futotta.

Az FHM magazin olvasói idén is szavazhattak arról, hogy szerintük ki a legszexisebb híresség kerek e világon. A közel tízmillió voks összesítése után kiderült, hogy a tavalyi győztest, Megan Fox színésznőt a Girls Aloud nevű angol lánybanda egyik énekesnője, Cheryl Cole fosztotta meg trónjától – írja a Sun. Három év után ő az első brit celeb, akinek sikerült az első helyen végeznie. A rajongók internetes kampányának köszönhetően Britney Spears a tavalyi harmincegyedik helyről a negyedikre kúszott fel. Őt Jessica Alba előzi meg. A színésznő 2007-ben az első helyen végzett, majd tavaly a másodikra csúszott vissza, és most ismét egy helyet bukott.

Tényleg nagyobb seggre van szüksége Cheryl Cole-nak?

A Gettómilliomos új stílusikonként kezelt sztárja, Freida Pinto ugyan új szereplő a listán, de sikerült a tizedik helyen debütálnia – írja a BBC. Szintén újoncnak számít Nicolas Sarkozy francia államfő neje. Carla Bruninak azonban csak a negyvenedik helyre futotta. Persze ez is szép teljesítmény, hiszen Eva Longoria egy hellyel mögötte végzett, a Pussycat Dolls énekesnője, Nicole Scherzinger pedig a hatvanadik pozíciónál nem tudta feljebb tornázni magát. Igaz, ez a teljesítmény is más fényben tűnhet fel, ha hozzátesszük, hogy Paris Hilton és Jennifer Lopez az első száz helyezett közelébe sem jutott.

Ez utóbbi meglehetősen furcsa fordulat, hiszen Cheryl Cole nemrég arra panaszkodott, hogy nem elég formás, és szívesen cserélne testet a latin énekesnővel – írja az MTV. „Nem akarok sovány lenni. Utálom, hogy sovány vagyok" – nyilatkozta az énekesnő, aki szerint nem túl előnyős, ha valaki úgy néz ki, mint egy nyalóka. „Imádom a formás idomokat. Szörnyű, hogy nincs fenekem" – tette hozzá Cole, akit állítólag egy nem túl kedves becenévvel is elláttak alakja miatt. Bár Jennifer Lopez domborulatait szívesen magáénak tudná, a ruhatárát semmiképpen nem venné kölcsön. „Másként öltözködnék, mint ő. Elégedett vagyok a stílusommal" – szögezte le Cole, akit nemrég egyébként az évtized stílusikonjának választottak, valamint a Glamour szerint ő a legjobban öltözött celeb.

Bár kényeztetésügyi blogunkban már érintőlegesen megemlékeztünk a világ legszexisebb és legstílusosabb női hírességének életéről és munkásságáról, a jeles alkalom kapcsán ismét összefoglaljuk, hogyan is lett ismert az énekesnő. Cheryl Ann Cole (leánykorni nevén Tweedy) 1983-ban látta meg a napvilágot Angliában, és némi modellkedés után a Girls Aloud lányzenekarnak köszönhetően robbant be a köztudatba. A hírnévnek köszönhetően kihalászta magának Ashley Cole futballistát, akivel 2006-ban frigyre is lépett, és tavaly óta egy brit tehetségkutató műsorban ítészkedik. Mindeközben igazi stílusikon lett, szerepelt a brit Vogue címlapján is, és még fellendítette a műszempilla eladást is. Nyilván a szexisnek tartott külső vonzata az is, hogy az emberek legszívesebben vele töltenének el egy romantikus vacsorát.