horoszkóp

Megan Fox a legszexisebb nő a világon

2008.04.27. 15:15
Megan Fox az FHM olvasók szerint a legszexisebb nő a világon. A top tízben van még Scarlett Johansson, Jessica Biel és Kate Beckinsale is. A sort Beckhamné és Britney Spears zárja.
Klikk!

Megan Fox a világ legszexisebb nője – legalábbis az FHM magazin szerint. A Transformers című film főszereplőnője kapta a legtöbb szavazatot az olvasóktól az FHM Világ 100 Legszexisebb Nője éves szavazásán. A 21 éves modell-színésznő olyan szépségeknél bizonyult szexisebbnek, mint a 14. helyezett Rihanna, vagy a listán csak csak 77-ként szereplő Paris Hilton. A két éve mindig top tízben végző Angelina Jolie idén csak a 12. lett, Jessica Albának, a tavalyi győztesnek pedig idén csak a bronzérem jutott.

Fox 2006-ban szerepelt először a 100 legszexisebb nő listáján, akkor még csak a 68. helyen, majd rá egy évre, 2007-ben sem jött nagy áttörés és csak három hellyel végzett előrébb 2006-hoz képest. A mostani listán az első tízben vele együtt szerepel még Justin Timberlake barátnője, Jessica Biel; a már 2004 óta stabilan a legjobbak között végző Scarlett Johansson; a Szüzet szüntes című filmből ismert Elisha Cuthbert; a 21 éves énekesnő-színésznő Hilary Duff; az Underworld főszereplőnője, Kate Beckinsale; a Sin City-ben is játszó Jessica Alba és néhány nálunk még kevéssé ismert színésznő és modell, mint Emmanuelle Chriqui, Blake Lively és Tricia Helfer.

A sor végén kullogók:

91. Ashley Collette
92. Maggie Gyllenhaal

93. Whitney Able

94. Olga Kurylenko

95. Lauren Conrad

96. Carmit Bachar

97. Amber Heard

98. The Olly Girls

99. Victoria Beckham

100. Britney Spears

Részegen is szexisek

A százas lista végéről is érdemes szemezgetni. Az utolsó helyezett a mostanában már néha mosolygó Britney Spears lett, akit közvetlenül Victoria Beckham előz meg, aki nem rég ünnepelte harmincegyedik születésnapját. Úgy látszik a piás csajok bejöttek a szavazóknak, ugyanis Lindsay Lohant újabb berúgásai ellenére is a 16. legszexisebb találták és a szintén alkoholproblémákkal küzdő Jessica Simpsont a még előkelőnek számító 35. helyre rangsorolták.