Az asszony a szakértői vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, a rendőrség lezárta az ügyet, mivel csak akkor kereshetik meg azt, aki eszméletlenre verte, ha a nő feljelentést tesz. Takáts Tamás neje azonban a jelek szerint nem akarja kideríteni, ki bántalmazta.

A zenész felesége nem kívánja feljelenteni támadóját - értesült a Velvet. Az ügyben a rendőrség feljelentéskiegészítést rendelt el, és az orvosszakértő véleményétől tették függővé, folytatnak-e további nyomozást. A szakértő megállapította, az asszony csupán nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, ezért a rendőrség csak akkor indíthat nyomozást, ha a nő feljelentést tesz és magánvádas eljárást kezdeményez.

A BRFK Kommunikációs Osztálya által kiadott közlemény szerint azonban az asszony nem kívánja feljelenteni támadóját. „Az orvosi szakvélemény alapján a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, ezért a nyomozás...könnyű testi sértés elkövetése miatt rendelhető el, mely bűncselekmény esetében az eljárás lefolytatásának feltétele a sértett által előterjesztett magánindítvány beszerzése. A sértett nem élt a magánindítvánnyal, ezért a BRFK III. kerületi Rendőrkapitánysága elutasította a feljelentést" - olvasható a közleményben, melyből kiderül, Takáts Tamás felesége nem akarja törvény elé állítani azt a személyt, aki eszméletlenre verte.

A feleség arcát véraláfutások díszítik

Amennyiben a nő mégis magánvádas indítványt adna be a bíróságonismeretlen tettes ellen, végre pont kerülhetne a szövevényes ügy végére. Ugyanis ha a feljelentésből nem derül ki a feljelentett kiléte, a bíróság a büntetőeljárási törvény szerint elrendelhet további nyomozást, illetve kérheti a feljelentés pontosítását is. A nyomozás határidejét – melyet a rendőrség végez - legfeljebb két hónapban a bíróság határozza meg, és azt kétszer, egyenként legfeljebb két hónappal meghosszabbíthatja.

Takáts Tamás nejét április 4-én bántalmazták a Symbol nevű szórakozóhely előtt. A nőt eszméletlenre verték, agyrázkódást szenvedett, mellkasi zúzódásokat és számos kisebb sebet is szerzett. Eleinte a biztonsági őröket gyanúsították a veréssel, később a nő már arra sem emlékezett, mi történt, majd egyre többen tudni vélték, személyesen Takáts Tamás látta el felesége baját, igaz ő tagadja ezeket a vádakat. Mindenesetre az asszony is a zenész pártját fogja, nemrég az RTL Klub Fókusz című műsorában véraláfutásos arccal szabadkozott viselkedése miatt, és ugyanekkor szólalt meg összekarmolt arccal Takáts Tamás is.