Az énekesnőről hét kép került fel a netre, melyeken saját magát fotózza meztelenül. Rihanna a képeken meztelenül pucsít, magát markolássza és megmutatta, piercing van a bal mellében. A 21 éves híresség emberei mindent megtesznek, hogy lekerüljenek a képek a netről. Barátja, Chris Brown ügyvédje pedig azután nyomoz, ki adta ki Rihanna összevert arcú fotóját.

Tényleg Rihanna pózol meztelenül?

Rihannáról meztelen képek bukkantak fel az interneten, a TMZ értesülései szerint a híresség képviselői az Island Def Jam Music Groupnál most azt próbálják elérni, a képeket közzé tevő oldalról szedjék le a felvételeket, mivel az „sérti a művésznő jogait".

Az tulajdonképpen nem biztos, hogy Rihanna szerepel a képeken, mivel a meztelen fotókon nem látszik az arca, csupán két képen felismerhető, azokon azonban garbóban van. Érdekes módon azonban a Grammy-díjas énekesnő képviselői levelükben nem cáfolják – és nem is erősítik meg -, hogy a képeken ő szerepel.

A hét fényképen különböző testrészek látszanak, ezek közül kettőn Rihanna tökéletesen felismerhető, a harmadikon az énekesnő egy tükör előtt fotózza magát, melyre „I love you” üzenet van felírva. A másik négy fotón egyáltalán nem látszik az arca, így nem teljesen biztos, ő szerepel a képeken. Ugyanakkor a másik négy kép, a tükör előtt pucsítós, illetve a teljesen meztelenül, piercinggel a mellében pózoló nő képei is ugyanabban a fürdőszobában és hálóban készülhettek, ahol a többi.

Pózolás meztelenül vagy szétvert fejjel

Az énekesnőnek nem ezek az első fényképei melyek óriási botrányt váltanak ki. A TMZ korábban - állításuk szerint legálisan - nyilvánosságra hozott egy fotót, melyen Rihanna összeverve látható. A kép azután készült, miután a 21 éves énekesnőt barátja, Chris Brown megverte a Grammy-gála előtt. Brown ügyvédje a napokban beadott egy indítványt, hogy kiderítsék, hogyan kerülhetett a kép az internetes oldal birtokába. Mark Geragos feltételezése szerint valójában egy rendőrtiszt adta ki a képeket, és ennek bizonyításával a vád hitelességét szeretné csökkenteni. Véleménye szerint ennyi elég lesz ahhoz, hogy a bíróság ne higgye el minden kijelentésüket. „Azt gondolom elfogadható a valószínűsége annak, hogy az ügyet lezárják az előzetes tárgyaláson" - nyilatkozta Geragos.

Rihanna és Chris Brown nem jelent meg a februári Grammy-gálán, mivel veszekedésük tettlegességig fajult. Az énekesnőről készült képeken jól látszik, a szája felszakadt, arcán horzsolások vannak, és Brown állítólag ököllel verte. Az eset után Rihanna és zenész barátja végül mégis kibékült, hiába intették többen is az énekesnőt, újabb verésre számíthat. A sztár a héten jelent meg először a nyilvánosság előn a MET gálán, ahol egyedi ruhájával sikerült tökéletes visszatérést produkálnia.