Bob Geldof lányáról, Peachesről még februárban készültek egy dél-amerikai strandon félmeztelen képek, ami után az Ultimo fehérneműcég vezetőit könnyű volt meggyőzni, hogy ki legyen az új kollekciójuk modellje. A Geldof-lány azt mondja, ő nem tartozik az anorexiás modellek közé, és nem hazudik. És tényleg ennyi tetkója van, mint a képeken.

Peaches Geldof lett az angol Ultimo fehérneműcég új kollekciójának modellje, miután a cég úgy döntött, hogy nem anorexiás tinikkel akarják eladni új, Miss Ultimo kollekciójukat. A Daily Mail információi szerint Bob Geldof lánya nemcsak a pénz miatt vállalta a felkérést, hanem azért is, mert reméli, hogy így a normális alakú, nem túl sovány nőknek is tud csinálni egy kis reklámot. Az Ultimo egyébként sem a botsáska-típusú nőideálra esküszik, rendszeresen szerepeltetik kampányaikban az ex Spice Girl Mel B-t is, aki legutóbbi szülése után figyelemreméltóan kisportolt, izmos testet gyúrt magának.

Arról nincsenek pontos számok, hogy mennyiért vállalta el Peaches Geldof a fotózást, de a Daily Mail hat számjegyű összegről ír. A cég vezetőjét, Michelle Mone-t állítólag könnyű volt meggyőzni, miután megnézte Geldof februári képeit, amit egy lesifotós készített róla egy dél-amerikai strandon, és félmeztelenül látható rajtuk. „Peaches volt a tökéletes választás ehhez a kampányhoz. Fiatal, provokatív és baromi stílusos” – mondta Geldofról Mone. „Jobban örülök, ha a fiatal lányok az olyan normális testeket nézik, mint az enyém, az anorexiás modellek helyett” – tette hozzá az újdonsült modell.

A képeket, amin Geldof egy ebédlőben pózol turmixok és sütemények között, a híres apa állítólag még nem látta. „Apa reakciói miatt nem aggódom, 20 éves nő vagyok és nem 13 éves lány. Büszke vagyok rá, hogy így tudok pénzt keresni” – nyilatkozta a lapnak Peaches Geldof, aki korábban az Agent Provocateurnek is levetkőzött már fehérneműre.

Furcsa is lenne, ha Bob Geldof éppen ezek miatt a képek miatt akadna ki, amikor a lánya húszéves korára már túlvan egy váláson, és egy túladagolás miatti újraélesztésen is.

A képeken feltűnő a combjától a melléig végigvonuló virágmotívum, de Peaches Geldof az életben is ennyire tetovált, nem utómunka eredménye a sok minta a testén. Összesen több mint húsz tetoválása van, miután nemrég kitalálta magának, hogy a tetoválás lesz az új szenvedélye.

Peaches Geldof tetoválásainak listája:

Nick Cave Into my Arms című számának egy szövegrészlete a fenék felett, egy nyitott könyv és egy hurok a jobb karon, egy virágot tartó kéz a jobb lapockánál, egy szív és egy lakat a bal bokánál, egy macskafej a jobb bokánál, egy-egy madár a has két oldalán, egy virágfüzér a bal melltől a bal combig, egy egyszarvú a bal combnál, a legjobb barátja monogramja egy intim helyen, barátja, Fifi Brown neve a jobb bokánál, Max a bal csuklónál, egy p betű a nyakon, egy angyalszárny és egy szalag a nyakon, egy szív a jobb alkaron és a fenéken, Jordan Bunney Kinney zenész neve a bal karon, Ex Valentine a bal felkaron, Disappear Here a jobb karon, egy rózsafüzér a bal karon, egy kártyalap a jobb karon, egy kígyó a bal lábon.

Forrás: DailyMail