Az egykori Nagy Ő állítólag terhes, de erről nem hajlandó beszélni. Azt azonban elmondta, van egy új kapcsolata és tényleg a lubickolási technikájáért fizettek neki Dubaiban kétmillió forintot.

A Story magazin információi szerint Molnár Anikó állítólag két hónapos terhes. A lap megkérdezte az egykori Nagy Ő-t is, aki annyit elismert, van egy új kapcsolata, de terhességről - érthető módon - nem volt hajlandó beszélni. Mi ugyan nem értjük az összefüggést, de a Story magazin ezek után felhívta Havas Henriket is, hogy tud-e arról, Molnár gyereket vár. Ahogy sejtettük, ő sem tud mindent, az állítólagos gyermekáldás híre őt is meglepte.

Kétmillió a meztelen fürdőzésért

Ezzel szemben a Hot magazin egy másik témát boncolgatott, melyből kiderül ismét, Molnár Anikó egyszer kiutazott Dubaiba, ahol meztelenül fürdőzött a helyi milliárdosok nagy örömére. Persze a Való Világgal ismerté vált Molnár állítása szerint csupán egyszer járt Dubaiban, ahol kétmillió forinttal jutalmaztak lubickolási technikáját – az előre megígért egymillió helyett. „Iszonyúan nyomasztott, hogy mikor derül ki. Úgy gondoltam, ha őszinte vagyok, megértik" - nyilatkozta Molnár. „Olvasom az internetes oldalakon a hozzászólásokat, hát mindennek elmondanak. Álszent országban élünk, ahol ki-ki a maga életét állítja piedsztálra, a másét meg leszidja. Önmagukhoz sem őszinték az emberek, miért hinnék el, hogy minden úgy történt, ahogy?! Persze, szétbasztak az arabok! Ezt akarják hinni. Pedig a semmiért kaptam a dupla pénzt" - kelt saját védelmére.

Nem egyedül jár Dubaiba

Molnár Anikó elmondása szerint azonban nem ő az egyetlen a hazai sztárvilágból, aki Dubaiban magánrepülővel tette tiszteletét, hiszen másképp nem engedhetnék meg maguknak a naptárlányok a milliós autókat, a márkás ruhákat. Állítása szerint az őszinteségével belőle lett céltábla, pedig sokakról lehetne sok mindent mesélni.