Az énekesnő már sokszor elmagyarázta, hogy zenéje jelenti számára a legfőbb élvezetet, ezek után annyira nem meglepő, hogy mit értékel egy pasiban: azt, ha nagy a farka. Persze azért csajok is jöhetnek, de csak semmi érzelem.

Bár tudjuk, hogy a biszexualitás felvállalása szinte már kötelező fícsör magára valamit is adó celebnél, Lady Gaga már-már cikisen lemaradva, csak most állt elő ezzel. Az extravagáns megjelenéséről ismert előadóművész a Rolling Stone magazinnak adott interjúban mondott mindenféle gagás dolgot, például hogy mindegy neki, milyen nemű a szexpartnere, a lényeg, hogy jól nézzen ki. Az apropó, hogy David LaChapelle fotóján ő díszíti most a magazin címlapját.

Ha nem tudtuk volna eddig, most mindenképp megtudhatjuk, hogy Gaga nem úgy néz ki, mint a többi cuki popsztár, ő egyszerűen megváltoztatta a szexiségről alkotott fogalmakat. Teszi ráadásul mindezt napi 24 órában, mivel ő egy két lábon járó Gaga art projekt. Ezt egy másik, a News.com-nak adott interjújában is megerősíti: „Életem minden pillanatában szerepelek”.

Az énekesnő legalább annyira híres egyszálbugyis outfitjeiről, mint zenéjéről, és igazán szerencse, hogy a világ vevő a művészetére, mert „valójában egy pszichopata vagyok, de ez csak akkor jön elő, ha nem dolgozom. Ha nincs tennivalóm, megőrülök” – biztosította a Rolling Stone újságíróját.

Az igazán értékes gondolatokat azonban Gaga a News.com.au hírportálnak adott interjújában adja elő. Baltaegyszerűségű világképét az alábbi három pont határozza meg: önnön művészete, a hírnév, meg a szex. Mint elmondta, ez utóbbihoz mindegy is, milyen nemű partnert vesz igénybe: lányokkal is bármikor lefekszik, természetesen minden érzelmi kötöttség nélkül, és a pasikból is csak a farokméret érdekli. „Mi érdekel egy pasiban? A nagy farok. Ennyi. Nem hinném, hogy elijesztem őket, akit mégis, az nem került elég közel. De nem keresek senkit, jól elvagyok így, egyedül” – foglalja össze a párkapcsolatról, illetve annak szükségtelenségéről vallott elveit.

Szexuális életét sem korlátozza csak férfiakra és nőkre, hisz már régebben is megmondta, hogy a dalszerzés valóságos orgazmust okoz számára. És tessék: ’Sokszor találkozom szeretnivaló emberekkel, de nem fekszem le mindenkivel. Csak szabadelvű vagyok. És a zeném minden nap kielégít’. Lehet, hogy a dalszövegei miatt sokan úgy gondolják, hogy biztos végigdugja a fél világot, de ez őt hidegen hagyja. „Nem érdekel, milyennek látnak. Nem akarom, hogy bármilyennek is lássanak önmagamon, a zenémen és a színpadi előadásaimon kívül”.

Ennek megfelelően képtelen volna lemondani a szexről, zenéről, vagy a hírnévről: „inkább a lábam vágatnám le. De butaság is leegyszerűsíteni az ambícióimat erre a háromra, ennél jóval összetettebb személyiség vagyok”. A házasság természetesen semmit nem jelent számára, hisz a művészete „az egyetlen, ami fontos”, és a gyerekvállalást sem tervezi egyelőre: „Azt hiszem, jó anya tudnék lenni, mert nagyon jó barát tudok lenni. De egyelőre nincsenek ilyen irányú vágyaim, most jobban érdekel az utazgatás, a művészetem, és hogy szép emberekkel dugjak”.