A babakocsis futóverseny élményén kívül, a címben említett kifejezésekkel gazdagodhattunk. Bőrkötés a gyerek fejlettségére utalás, azaz amíg az anyja hasában van, meghatározhatjuk így is. Rugi az valójában rugdalózó, csak dalózó nélkül. Babaáruház-megnyitó Szandival, aki szerelmes dalokat is énekelt a kicsiknek.

„A kenguru dallal hivatalosan is megnyitom a rendezvény" – mondta Pintácsi Viki - Szandi nővére -, és nem viccelt. Elénekelte. Közben a kismamák a babakocsikkal startvonalnál felsorakoztak. Többek közt Varga Izabella, Jaksity Kata, Janza Kata és az Erdélyi Show Mónika is. Nagy Tamás, a Nox másik énekes ikreivel érkezett, Szandi pedig csak egy fotó kedvéért csatlakozott a csodacsapathoz.

A körülbelül félperces program mindenkiben azt az érzetet keltette, hogy pörgős kis esemény elé nézünk, de mindenki tévedett. A Képes Újság hoszteszeit első körben elzavarták Varga Izabella mellől a Barátok közt miatt – tényleg csak ennyit mondtak a lányoknak –, majd elstartoltak a kocsikkal. A legjobb időt egy apuka futotta, aki komolyan vette a küldetést, apró sortban, futócipőben érkezett, sőt a babakocsijukat is kifejezett ehhez a sporthoz tervezték az okosok. Erdélyi Mónika az utolsók közt ért célba, Varga Izabella lerövidítette a távot, de hát száz méter is sok lehet, ha nincs szándék.

Te adod az ütemet

A futóverseny után lazításképp a Kenguru Kid babaáruházban hastáncot tekinthetett meg mindenki, aki rendelkezett a látás képességével, és a helyszínen tartózkodott. A boltban az egy négyzetméterre eső potenciális vásárlók száma nagy eséllyel meghaladta a Buy-Way összes eddigi rekordját Dunakeszin. Például csak körültekintően lehetett eljutni a színpadhoz, mert aknák helyett kúszó-mászó gyerekek és az őket nagyon féltő szülők akadálypályát alkottak. A hastánc után Szandi lépett fel, és többek közt ilyen refrént énekeltetett a még erősen kiskorúakkal. „Rabold el a szívemet minden őrült pillanatban/ szeretem a tüzedet minden édes mozdulatban/ te adod az ütemet, átveszem a karjaimmal/ benned az igazi vágy." A kötelező kör után suttyba dobta az új lemeze slágereit, a régieket eresztette ki a torkán.

A pelenkázó-verseny olyan izgalmas volt, mint a Szomszédok 265. része, és még bónusszal is tudunk szolgálni. Pintácsi elmondta, a gyerek bőrkötésben annyit jelent: még anyja hasában van a bébi. A rugi pedig nem más, mint a rugdalózó. Ricsi bohócot az alacsony ingerküszöbünk miatt nem mertük bevállalni, gyerekünk nincs, és különben is, szombat délután volt.