Egy rövidke házipornónak tűnő videó tűnt fel a neten, amelyen egy Rihannára emlékeztető nő szexel egy férfival, akinek nem látni az arcát. A film végi felirat azt állítja, június 22-én jön a film további része, de nem kell mindent elhinni: a kétkedők szerint a csaj nem az énekesnő.

Nagyon próbáljuk felidézni, mikor volt valaha is szexi, hullámos, félhosszú frizurája Rihannának, de nem megy. Pedig egy most előkerült pornóvideón állítólag ő látható, igaz, csak 13 másodpercben, de már ennyi idő alatt is gyanúsan Rihanna-hasonmásnak tűnik.

A mobiltelefonnal készült videónak látszó film női főszereplője misszionárius pózban kezd, majd kutyában folytatják, miközben az egész kép zöldes színben úszik, mint a rossz minőségű éjszakai felvételek. A röpke film végén egy felirat szerepel: június 22-én jön a többi része is, amit a MySpace-en egy KokoFreshKilla nevű tag oldalán lehet majd megnézni.

For Hip Hop News & Entertainment at DimeWars.Com

A LiveLeaks gyorsan ráugrott a sztorira, hisz Rihannáról egy hónapja már netre került pár szexi aktfotó is, melyek szintén kellő érdeklődést keltettek, és melyek alapján miért ne lehetne valódi egy ilyen film is. A weboldal ezért tüzetesen megvizsgálta a rendelkezésre álló 13 másodpercet, és arra jutottak: a szereplő nem Rihanna, hanem egy Lavish Styles nevű, rá igen hasonlító pornósztárocska. A kisfilm zöld színtartománya csak mesterséges effekt, amolyan hitelesítő jellegű megoldás, hogy a filmrészlet minél inkább emlékeztessen Paris Hitlon elhíresült házipornójára. Szerintünk a lány weboldalán lévő legfrissebb fotókon (vigyázat, érzékenyebb lelkűeknek, akik elképzelni se tudják, milyen fotók lehetnek egy pornószínésznő oldalán, nem ajánljuk a kattintást!) ráadásul még a frizura is stimmel, persze ettől még mindig vannak, akik lelkesen vitakoznak arról, hogy szerintük márpedig mégiscsak Rihanna dug ott a kamera előtt.

Ön szerint

Az egész hamis házipornó-műbalhénak igazából csak egyetlen értelme volt: hogy feldobják a film végén hivatkozott MySpace-oldal nézettségét. A KokoFreshKilla nevű MySpace-oldal tulajdonosa ugyanis egy zenész, aki tök véletlenül épp június 22-re ígéri új megamixét, úgyhogy aki most nagyon csalódott, az csakazért se kattintson rá, ne legyen neki jó.