Sacha Baron Cohen nagy árat fizetett Brünoért: a teljes szőrtelenítés után három napig le sem tudott ülni. A szenvedés megérte, az osztrák meleg riporter karaktere megkapta a GQ magazin címlapját, tanácsokat adhat a divatvilág útvesztőiben eltévedt férfiaknak, és büntetlenül megjelenhet a nyilvánosság előtt egy csillogó, fenékmutogató tiroli nadrágban.

Sacha Baron Cohen meztelenre vetkőzött a GQ magazin kedvéért. A színész természetesen a legújabb karakterét és filmjét, vagyis a meleg osztrák divatriportert, Brünot népszerűsíti, de az MTV Movie Awards díjátadóval ellentétben viszont ezúttal szemérmes pózban látható a címlapon, és a golyóit sem kell féltenie. A művészi képsorozathoz készült halálkomoly cikkben a meleg divatfanatikus megválaszolja az olvasók divattal kapcsolatos kérdéseit, például hogy hordhatnak-e férfiak magassarkút, vagy hogy Zac Efron vagy Robert Pattinson haját érdemesebb-e másolni.

Nagy árat fizetett Brünoért

Borat, a kazah nép nagy, szőrös gyermeke után Sacha Baron Cohen teljesen új karaktert álmodott meg magának, az osztrák származású, divatmániás meleg riportert, Brünot. A 37 éves színész egyébként a váltásért nagy árat fizetett, a teljes testét érintő szőrtelenítés miatt például három napig le sem tudott ülni, írja a Daily Mail. A filmet június 16-án mutatták be Párizsban, és ennek örömére Cohen látványos bevonulást szervezett. Arany színű tiroli nadrágban, sárga kalapban, és frissen gyantázott testtel jelent meg a rajongói előtt. Cohent a premierre a négy kigyúrt, szintén tirolinadrágos fekete férfi mellett elkísérte felesége, Isla Fisher is, aki szemmel láthatóan hozzászokott már gyermeke apjának magamutogatásához. Igaz, Cohen csak Brüno, Borat vagy Ali G karaktereiben exhibicionista: mint elárulta, magánéletében valójában már-már betegesen félénk, emiatt nem vállalta például legutóbb az Oscar-díjátadó konferansziéjának szerepét.

A film körüli felhajtás nem csak a premieren ütközött ki, elég visszagondolni az MTV Movie Awardson bemutatott műbalhéra, melynél Eminem asszisztált – igaz, Cohen eredetileg Paris Hilton arcába szerette volna tolni a pucér seggét. A botrány után Brüno kiadta saját divat ABC-jét, melyből kiderült, Winehouse túl kövér drogosnak, és az osztrákok fő életcélja valójában az, hogy a biztos állás mellett legyen egy pincéjük, ahol családot alapíthatnak. Ezután már nem kellett sokat várnunk, hogy végre Sacha Cohen Baron legújabb alteregója, Brüno adjon divattanácsokat a férfiaknak.

A férfiak nyugadton hordhatnak magassarkút

A GQ magazin az osztrák újságírónak, azaz Brünonak tette fel az olvasói kérdéseket, aki lefegyverző őszinteséggel válaszolt a kamuolvasók kamukérdéseire. A derékra csatolt iPhone-tartó miatt a felesége által nem trendinek titulált olvasónak még visszafogottan kifejtette, a mobil a legjobb helyen mindig az asszisztens zsebében van. Azonban arra a kérdésre, hogy szabad-e a férfiaknak magassarkút hordania, már megtalálta a saját hangját: „Természetesen! Néhány pasi remekül néz ki tűsarkúban, itt van például Pink! Az előző barátom, Diesel egy valódi pigmeus volt, csupán 110 cm magas, ezért arra kértem, viseljen magassarkút, mert így le tudott szopni anélkül, hogy le kellett volna térdelnem".

Zac Efron zacskójában nincs piercing

A trendiségért folyamatosan aggódó olvasók szerencsére a világ összes férfiját nyugtalanító kérdést is feltették: "hogyan lehet a frizurám, olyan, mint Zac Efroné, vagy ha más nem, akkor olyan, mint Robert Pattinsoné?" Brüno pedig a 42-nél sokkal konkrétabb választ adott: „Én már nem másolnám Zac Efron frizuráját, mivel én is éppen meg akarom változtatni az enyémet, ő pedig megint le fogja koppintani. Az egyetlen dolog, amit nem másolt le, az az, hogy nincsen piercing a zacskójában. Legalábbis, amikor legutóbb láttam, még nem volt neki".

Brüno további hiánypótló válaszaiból többek között az is kiderül, szerinte is sok a 700 dollár egy nadrágért, de az árak csökkenése a válság pozitív hatása; vagy hogy John F. Kennedy-t, Barack Obamát, Fidel Castrót tartja a valaha élt legjobban öltözködő politikusoknak. Ja, és Justin Timberlake-et.