Berúgott, kötözködött, fotózkodott, villantott Jordan Ibizán

2009.06.18. 19:36 Módosítva: 2009.06.18. 22:01
Az összesen háromnapos ibizai vakációval egybekötött munkán Peter André leendő exneje a népnek is megmutatta mit kell ezentúl urának nélkülöznie. Például a hullarészeg kötözködést egy diszkóban.

Katie Price, alias Jordan nem sokáig szomorkodott férje, Peter André után, hanem inkább fogta magát és elment vakációzni és fotózkodni Ibizára, ahol aztán el is vesztette önkontrollját, írja a Dailymaily.co.uk.

Fotózás tapogató tömeggel

Bár összesen csak három napot tartózkodott spanyol felségterületen kétségtelenül hagyott nyomott maga után. Már a szigetre érkezése utáni percekben fekete-fehér bikiniben parádézott a híres Sa Trincha strandon, majd egy őrült éjszakát követően naptárfotózáson vett részt, amin nem mulasztotta el ország világnak megmutatni mi az, amit Peter Andrénak mostantól nélkülöznie kell. Ugyan kicsit összeszedetlenül érkezett a fotózásra, de mikor elkezdődött a munka felpörgette magát, nem is akárhogy.

A strandon bámészkodók sokasága bámulta tátott szájjal az önmagát gátlástalanul illegető Jordant. Zebramintás bikiniben és szívecskés napszemüvegben pózolt a kamerának, egyáltalán nem zavartatta magát a tömeg miatt, ami köré gyűlt és hátulról fényképezte.

A Liptai-Gesztesi párt koppintó Jordan-Peter André duó csak a napokban jelentette be, hogy nem kívánnak többé holtukiglan együtt élni, amit a valóságukat lépten-nyomon követő kamerák úgy hálálnak most meg, hogy állítólag külön valóságshow-ban folytatják. Felröppentek pletykák arról, hogy pontosan Jordan kihívó viselkedése szakította el a cérnát Andrénál, amit a három gyermekes anyuka mostani viselkedése tökéletesen igazolni látszik.

Fenyegetőzés, vad tánc, pezsgők és pasik

A modell már a fotozást megelőző este hulla részegen érkezett a Club Eden nevű szórakozóhelyre, ahol aztán első dolga volt összekeverni Jessica Brown-t, a Daily Mail újságírónőjét a férje lapjának egyik szerkesztőjével. Miután kitáncikálta magát - és nem felejtette el közben ezer partizó szeme láttára felrántani rövidke szoknyáját a nyakába - rárontott az újságírónőre és megfenyegette, hogy össze-vissza fogja vagdalni az arcát.

Brown elmondása alapján Jordan őrült tekintettel bámult az arcába és közben ilyeneket kiabált: "Szanaszét szabdalom a kibaszott arcod, esküszöm az égre szétvágom azt a kibaszott arcod". Aztán szerencsére, mielőtt még rosszabbra fordulhattak volna a dolgok, Jordant elrángatták a barátnői.

Eredetileg azért ment a klubba, hogy megnézze a Ting Tings nevű bandát, de már érkezéskor olyan rosszul nézett ki, hogy a Girls Aloud sztárja, Sarah Harding nem volt hajlandó fotózkodni vele.

Később bevonult a VIP-szekcióba Anthony Lowther, modell és az expasija, Matt Peacock társaságában pezsgőzni. "Teljesen készen volt, ott fogdosta mindenki" - mondja a hely tulajdonosa. Jordan végül négy körül távozott a huszonnyolc éves Lowtherrel, akivel a fotózást követő estét is együtt töltötték, miközben férje két közös gyermekükkel és neje mozgássérült kisfiával Cipruson jártak családlátogatáson.