Az énekes azután adta ki neje útját, miután kiderült, hogy múlt pénteken ismét lerészegedett és egy idegen férfival flörtölt. A háromgyermekes celeb állítása szerint nagyon bánja, hogy férje a válás mellett döntött, de ennek ellenére mindig szeretni fogja őt. Bennfentesek szerint már hetek óta sejteni lehetett, hogy Jordanék háza táján valami nincs rendben, hiszen többször is összevesztek a nyilvánosság előtt. Peter Andrénak állítólag nem volt ínyére, hogy felesége részegen mindenre képes, ráadásul nem akar vele az Egyesült Államokba költözni. Persze az is előfordulhat, hogy így próbálják feltornázni közös valóságshowjuk nézettségét.

A pár a hét elején bejelentette, hogy útjaik különválnak, ami vagy valóban így van, vagy az éppen futó műsoruk kedvéért drámáznak egy keveset, hiszen egy válás biztosan jót tesz a nézettségnek. Peter Andre és Jordan egyelőre nem fogalt állást ez ügyben, és hivatalos nyilatkozatokban vagy egy ismerősön keresztül öntik ki a szívüket a szakítással kapcsolatban. A modell szerint párja döntött úgy, hogy véget vett kapcsolatuknak, ami természetesen nagyon megrázta. Hozzátette, ő mindig szeretni fogja a férjét. A szakítás után a híresség két kisebb gyermekével elhagyta a családi házat Surrey-ban, és egy eddig ismeretlen helyre távozott. Nagyobbik fiára, akinek Dwight York futballista az édesapja, pedig egy dadus vigyáz. „Pete az életem szerelme, tulajdonképpen ő az életem. Gyermekeink vannak. Le vagyok sújtva, és nagyon csalódott vagyok a döntése miatt, hiszen úgy gondoltam, hogy együtt éljük le az életünket. Örökké szeretni fogom Pete-et" – nyilatkozta a háromgyermekes celeb.

Betelt a pohár

A lapok állítása szerint Peter Andre azután dobta ki gyermekeinek édesanyját, miután az újságokban egy fotósorozat jelent meg a részegen flörtölő Jordanről, aki pénteken a bristoli Sycamora Klubban nagyon jól érezte magát egy idegen férfi társaságában. Egy szemtanú szerint Katie Price, azaz Jordan úgy viselkedett, mintha egyedülálló lett volna, és igencsak felöntött a garatra. A 36 éves énekesnek állítása szerint végleg elege lett nejéből, aki néha igencsak kirúgott a hámból. „Nem vagyok féltékeny addig, amíg Katie le nem részegedik. Amikor józan, úgy érzem, hogy senki nem jelent veszélyt számomra. De ha iszik, akkor mindenre képes. Kivetkőzik önmagából, egy igazi rémálom" – nyilatkozta Andre.

A Daily Mail szerint a pénteki flört csak az utolsó csepp volt a pohárban, és már akkor sejteni lehetett, hogy valami nincs rendben, amikor - mily' meglepő - saját valóságshowjuk, a Katie and Peter: Stateside forgatásán csúnyán összevesztek. Az ominózus vita pár nap múlva kerül adásba az ITV2 csatornán. Egy másik igen komoly nézeteltérésnek pedig már csütörtökön szem- és fültanúi lehettek a műsor nézői. Jordan a káromkodásokkal teletűzdelt vita során többek között megjegyezte, hogy párját senki sem ismeri, ő pedig ki nem állhatja.

Rezgett a léc

Peter Andre figyelmeztette nejét, hogy soha többet ne beszéljen vele így, hiszen úgy sem megy ezzel semmire, majd egy buta, szerencsétlen és arrogáns tehénként definiálta Jordant, aki szerinte egy pszichopata. Jordan azt is a férje szemére vetette, hogy ő a pénzkereső a családban, így természetes, hogy az van, amit ő akar. Végül a pár menedzsere lépett közbe. A vita állítólag azután robbant ki, miután az énekes felvetette, hogy az egyik bolti eladó felismerte-e őket, vagy sem – írja a DailyMail.

A Sun információi szerint pedig Katie Price hetekkel ezelőtt egy klub mosdójában is utalt arra, hogy házasságának annyi. A karikagyűrűjét mutogatva azt kiabálta, hogy ez az ékszer már nem jelent semmit. "Azt hiszitek, hogy Pete egy kedves fickó, pedig ez nem igaz. Ugyis rájöttök erre mindannyian, szóval akár személyesen is elmondhatom: én és Pete szakítunk" – hőbörgött a celeb, akit barátnői próbáltak elhallgattatni. Míg az Egyesült Államokban tartózkodtak, azt is sikerült filmre venni, ahogy Jordan azzal gyanúsítja meg párját, hogy megcsalta őt. A híresség később visszavonta ezen vádakat. A lap úgy tudja, a pár abban sem értett egyet, hogy maradjanak-e az Egyesült Államokban, vagy véglegesen költözzenek vissza Nagy-Britanniába.

Peter Andrét letaglózták a történtek

Az események alakulása egyébként állítólag magát az énekest is meglepte, hiszen egy nappal a szakítás előtt még azt írta saját rovatában, hogy még több gyereket szeretne. „Teljesen letaglózták őt a történtek. Nem akartam megkérdezni, hogy miért szakítottak, de nagyon zaklatottnak tűnik" – nyilatkozta egy közeli barát, aki hétfőn beszélt Peter Andréval. A lap szerint az állítólagos házassági szerződés ellenére, biztos, hogy kissé viharos válóperre lehet számítani a 30 millió fontos vagyonnal büszkélkedő pár esetében. A házaspár szóvivője mindenesetre arra kérte a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben Jordenék magánéletét.

Peter Andre és Jordan szerelmének története

Az Angliában született, de Ausztráliában nevelkedett popsztár és az angol glamour modell a Celeb vagyok, ments ki innen című műsor brit verziójában melegedett össze még 2004-ben. Jordan 2005 februárjában bejelentette, hogy gyermeket vár párjától. Június 13-án megszületett kisfiuk, Junior Savva Andreas Andre, és szeptember 10-én kimondták a boldogító igent. Miután Price 2006 júliusában elvetélt, pár hónappal később ismét teherbe esett, és 2007. június 29-én világra jött kislányuk, Princess Tiaamii Crystal Esther Andre. A pár az örömteli eseményeken kívül számtalan intim részletet is megosztott a sajtóval, mint például azt, hogy álarcban szexelnek, ha éppen sor kerül némi ágytornára, hogy az énekes pénisze távirányítónyi.

Még nincs vége?

A Daily Mail szerint azért is érdekes a helyzet, mert mielőtt a pár 2004-ben összejött volna az ITV I'm a Celebrity Get me Out Of Here című műsorában, mindkettőjük karrierje lefelé ívelt, ám a románc újra az igazi celebek közé emelte őket, és jó pár millióval lettek gazdagabbak. Igaz, anyagilag és egyéb sikerek tekintetében inkább Jordan járt jól. 2005-ös esküvőjüknek közvetítési jogait például közel kétmillió fontért adták el. Katie Price az elmúlt pár évben több könyvet is kiadott, a saját neve alatt árult termékekről és kollekciókról nem is beszélve. 2004 óta például 16 könyve került a polcokra, ami több négymillió fontot jelent. Jordan még a Sunday Times gazdag embereket felsoroló listájába is bekerült a harmincmillió fontos vagyonával.

Ön szerint csak a kameráknak szól a válás?

Peter Andrénak eközben egyetlen sikeresnek mondható lemezt nem sikerült kiadnia, egyetlen fix bevételi forrása a saját rovata egy magazinban. Egyesek szerint egyébként a szakítás is csak egy újabb marketingfogás, és a bukmékerek szerint kettő az egyhez az esélye annak, hogy még az év vége előtt újra összejönnek, és hat az egyhez annak, hogy megújítják esküjüket, a jogokat pedig eladják egy magazinnak. Max Clifford PR-szakember a következőket nyilatkozta. „Nagyon sok ember kíváncsi arra, vajon mikor olvashatnak majd arról, hogy újra összejöttek, és mennyire komolyan szeretik ők egymást."