Csináljuk más-más helyszíneken, de megfelelő önkontrollal, nehogy a rendőrség elvezessen minket kihágás címén – mondta Rusz Edit, aki szerint a szex a lelki fiatalság titka. Bizonyára így gondolják ezt a magyar hírességek is, akik hol a vécében, hol biliárdasztalon, de alkalomadtán még a szekrény mögött is csinálják, ha úgy alakul. Az Ön életében mi volt az eddigi legextrémebb szexhelyszín, ha pedig nem volt, hol csinálná? Írja meg nekünk!

A különböző kereskedelmi műsorok hatására, vagy mert mindenkit AZ érdekel, a közelmúltban jelentősen megnőtt a szexuális életükről valló celebek száma. Persze rendszerint mindannyian kiegyensúlyozott, harmonikus, változatos nemi élettel bírnak, arról csak kevesen vallanak, ha valami nem úgy működik, ahogyan kellene. Nem úgy, mint Király Linda, aki vállalja, a távolság miatt csak ritkán szexel párjával. A változatos együttlét témakörében Rusz Edit szexuálpszichológust is megkérdeztük, aki úgy véli, rendkívül fontos a helyszínek, pozitúrák frissítése a kapcsolatokban, hiszen a jó nemi élet megőrzi a lélek fiatalságát.

A változatosság gyönyörködtet

A doktornő, akihez már 77 éves idős úr is fordult szexuális ötletekért, egyre inkább azt tapasztalja, az idősebb korosztály is vágyik az ágyon kívüli együttlétre, bár tapasztalata szerint főként a férfiak kezdeményezik az újdonságokat. „A nők azok, akiket meg kell győzni, hogy a mai világban nagyon sok olyan dolog van, ami a konzervatív szexualitásból hiányzik" – mondta a Velvetnek Rusz Edit, akitől a párok gyakran kérnek segítséget a nemi élet fellendítésére. „Sokszor meg kell tanítani az embereket arra, hogy újabb és újabb ötletekkel fel tudják frissíteni a szexuális életüket. Egy szexterápia általában nem csak a beszélgetésről szól, hanem – mivel ez egy kognitív viselkedésterápia – kapnak feladatokat is, hogy mit, hogyan kell tenniük. Ennek függvényében azért sok mindent megtanulnak."

A helyszínek váltogatása Rusz szerint főként a gyakorló párokra jellemző, az első együttlét ugyanis általában klasszikusan, ágyban történik. A doktornő mindenesetre azt javasolja, próbáljunk ki új terepeket, de azért ne essük túlzásokba, nehogy a rendőrség elvezessen minket kihágás miatt. Összegyűjtöttünk néhány magyar hírességet, akik példaként állhatnak előttünk, ha épp nem jön az ihlet. Ossza meg velünk emlékezetes szexuális élményét, ha ilyen nem volt, írja meg, hol próbálná ki!

Keleti Andrea – Kovács Zoltán

Keleti Andrea 10 éve ment férjhez tíz évvel fiatalabb párjához, a szintén táncos Kovács Zoltánhoz. Keleti Andrea az RTL Klub Csak csajok című műsorában a várandós Lilut készítette fel a gyermekvállalással járó nehézségekre. „Eddig ment minden nyugodtan, most pedig jön a félperces együttlét a szekrény mögött, vagy a vécébe zárva. Mindegy, nem is mondom tovább, a férjem megöl, ha ezt elárulom" – fejezte be kitárulkozását a műsorban Keleti György, volt honvédelmi miniszter lánya, aki állítólag ugyanannyira rajong férjéért, mint a kezdetekkor.

Gombos Edina – Alberto Costafreda

A TV2 exműsorvezetője még a március végi MrésMrs című műsorban tálalt ki szexuális életéről. Gombos és kubai származású, a magyarral nagy harcban álló Alberto Cotafreda 2004-ben házasodtak össze. Hogy vajon a gyerek születése után nekik is kellett-e bujkálniuk, nem derült ki a MrésMrs említett adásából, arra azonban fény derült, hogy a gyereknek máris van haszna: hiszen férje leginkább a pelenkázón szereti boldoggá tenni asszonyát. Nagy az esély rá, hogy Gombos és férje elkerülik a szexuálpszichológiai tanácsadást, a volt műsorvezető ugyanis igyekszik újabb és újabb ötletekkel fenntartani a nemi vágyat.

Csifó Dorina – Dósa Matyi

Az utóbbi időben leginkább leszbikus próbálkozása kapcsán felkapott Csifó Dorina még januárban beszélt volt barátjával, Dósa Matyival átélt élményeiről. „Matyival mindent kipróbáltunk, amit lehetett, a vécében, a biliárdasztalon, a szállodában, sőt még a stúdióban is." – mondta a Cool TV-ben. – „A karácsonyi partin elég sokat ittunk és megtaláltuk egymást a privát öltözőnkben. Szerencsére senki nem vette észre, a többiek lent buliztak a fölszinten" – emlékezett vissza akkor a CS.I.F.Ó. nevű zenekar 21 éves énekesnője.

Mary Zsuzsi – ifj. Kiss Tamás

A műfogsorragasztó-reklám arca még kapcsolatuk elején hirdette úton-útfélen, mennyire csodás nemi életet él új partnerével, a nála 40 évvel fiatalabb párjával, ifjabb Kiss Tamással. A hírek szerint Kiss Tamásnak, akit Mary Zsuzsi vezetett be a szexualitás rejtelmeibe, már nyolc órás maratoni szerelmeskedésben is volt része. A sajtónak előadott együttlét állítólag azért tartott ilyen sokáig, mert Mary Zsuzsi szerint egy jó előjáték 2-3 órán keresztül zajlik, amit Kordáékkal ellentétben ők legalább nem az ágyban, hanem a kádban kezdtek el.

Korda György – Balázs Klári

Bár ifjúsága hajnalán Korda Györgynek is volt egy bokorban beteljesült együttléte – akkor még nem Balázs Klárival -, ő inkább a klasszikus kényelmes verzióra esküszik, így ha ötletekre vágyunk, ne róluk vegyünk példát. A 70 éves pókerkommentátor Gombos Edináékhoz hasonlóan a MrésMrs-ben, majd azt követően a Blikkben vallott nemi életéről. Innen tudtuk meg, hogy a nagy viták után az ágyban békültek ki Balázs Klárival, aki mindig illatosan, szexi fehérneműben készül az esti hancúrra.