A huszonnégy éves énekesnő eddig csak a hátát mutatta meg hivatalosan, most azonban a melleit is közszemlére teszi az i-D magazin augusztusi számában. A lapban többek között pandának öltözik, és nyuszi füles titkárnőnek vetkőzik, mindezt bili frizurában. És csak hogy ne szakítsa meg a hagyományokat, megint lecsúszott melléről a ruhája egy fellépésen. Persze véletlenül.

Továbbra is hazájában próbál érvényesülni Lily Allen. A Chanel új arca a brit i-D magazinnak vetkőzve mutatta meg kisméretű mellét. A kebelmutogatás Allen esetében nem számít újdonságnak, eddig is több alkalommal nyilvánosság elé tárta már mellét, bár akkor nem hivatalosan, csak ruházati balesetek vagy tengerparti monokinizés folytán. A brit énekesnő az i-D magazin augusztusi számában félmeztelenül, és pandának öltözve is látható, amit nem igazán tudunk hova tenni. Mégis, ami feltette a pontot az i-re, az a bili frizura volt.

Úgy tűnik, végre megvalósult Lily Allen kívánsága. Nemrég ugyanis kifejtette, most, hogy ilyen remek formában van, bármikor levetkőzne egy magazinnak. A fekete-fehér fotókon – amelyeket gyakran csak azért használnak, mert művészi jelleget kölcsönöznek a képeknek – kívül a címlappal együtt három színes anyag készült Allenről, aki hol nyakékben vonaglik egy fotelben – melleit takarva -, hol pandajelmezben, hol nyúl és titkárnő keverékeként jelenik meg. Az egyetlen igazán nagyon érdekes vonását, sokszor mutogatott harmadik mellbimbóját ilyenkor bezzeg nem teszi közszemlére.

Az augusztusi címlap előtt azért még produkált egy véletlen villantást Allen, amikor a Mountreux-i Jazz Fesztiválon lépett fel Svájcban. Bár kecsességre törekedett, amikor felemelte jobb karját, a mozdulat kicsit röhejesre sikeredett, amint lecsúszó virágos ruhája alól elővillant jobb mellbimbója – írja a Daily Mail, amely azt is megjegyzi, a koncertlátogatók remekül szórakoztak az énekesnő ruházati balesetén. A hivatalos megjelenés ellenére valószínűleg továbbra sem kell majd nélkülöznünk Allen bimbóvillantását, hiszen nincs is jobb reklámfogás egy véletlen elküldött aktfotónál vagy egy dupla villantásnál.