Az angol énekesnőt egy nap alatt kétszer viccelte meg mély kivágású pólója. Persze nem biztos, hogy véletlenül.

Mivel már több mint egy hónapja, hogy Cannes-i sorozata óta nem láttuk Lily Allen intim testrészeit, igazán senki nem döbbenhet meg azon, hogy az énekesnőt tegnap duplán is ruházati baleset érte. Először aktuális pasija/nempasija, Ed Simmons lakásához érkezve sikerült kiraknia mély kivágású, laza pólójából a fél mellét, majd hazaérkezésekor, az autóból kiszállva ismét, bár ezúttal a másikat.

Ez a trükk mindig bejön

Mindezt a természetesen jelenlévő lesifotósok jól lefotózták, Allen pedig - bár először még kicsit zavarba jött - másodszor már nem is vette zokon tőlük. Nevetve megjegyezte: "Bárcsak vettem volna melltartót!", és jót szórakozott magán, meg nyilván azon, hogy ettől a következő nap nyilván már megint a címlapokon lesz. Hát igen.

A Sun találgatása szerint Allen pólója talán a biztonsági övbe akadhatott be kiszállás közben, mert másként még kénytelenek volnának arra gondolni, hogy esetleg szándékosan rántotta le.

Az énekesnő egyébként most épp megint mintha együtt volna Simmonssal, de a két baleset közt legalábbis együtt vásárolgattak Notting Hillben.

Amellett, hogy néha kirakja intim részeit, illetve a Chemical Brothers egyik felével jár/nem jár, Allen egyébként énekesnő, lesz is lemeze nemsokára, amin helyet kap az a Guess Who, Batman? című száma is, amelyben a homofóbokat és rasszistákat hülyézi.