Cameron Diaz egy hónapja szakított Paul Sculforral, így megint az útkeresésé az idő, ahogy történt ez 2007-ben is, amikor Justin Timberlake-kel ért véget a kapcsolata. Akkor kilenc hónap alatt kilenc férfival hozták össze a színésznőt, most már egy hónap alatt megkapta Jude Law-t és Leonardo DiCapriót.

Cameron Diaz és Paul Sculfor modellből lett vőlegénye egyévi kapcsolat után hivatalosan idén júniusban szakítottak, és hírek szerint az színésznő - a két évvel ezelőtti, Timberlake-kel történt nagy szakításához hasonlóan - megint intenzív pasifogásba kezdett. Még ha nem is így lenne, a külföldi lapok azért rögtön két kollégájával is összehozták a Charlie angyalaiban fenekével nagyot alakító Diazt: Jude Law-val és Leonardo DiCaprióval.

A színésznő mindkét új jelölttel dolgozott már együtt korábban. Law-val 2006-ban a Holiday című filmet forgatták, és már ekkor megpróbálták összehozni őket. Egyértelmű volt tehát, hogy amikor néhány napja a két színész együtt piált valahol, akkor ezt csakis azért tehette, mert több van közöttük, mint ivócimboraság.

A The Sun információi szerint Diaz Law-n kívül a múlt héten Leonardo DiCaprio társaságát is kipróbálta: természetesen már egy csomó titkos randijuk is volt Londonban. Szerencsére a lap egyik névtelen megszólalója pontos információkkal rendelkezik a Diaz-Law-DiCaprio szerelmi háromszögről. "Cameron nagyon érdeklődő volt a londoni forgatás alatt. A múlt héten néhányszor titkos randevúk után tért haza a nyugat-londoni, knightsbridge-i albérletébe. A barátaival arról viccelődtek, hogy sakkoztak együtt [DiCaprióval - a szerk]. Jude és Cameron nagyon jó barátok, amiót megcsinálták együtt a Holidayt néhány éve. Most egyiküknek sincs partnere, a dolgok egy kicsit másmilyenek közöttük, mint korábban. Jude flörtölt vele, Cameron meg vette a lapot" - írta a le a forrás a három színész kapcsolatát.

Diaz, amikor 2007-ben négy év után szakított Justin Timberlake-kel, a lehető leggyorsabban meg akarta találni élete új párját, ezért kilenc hónap alatt összesen kilenc emberrel járt, vagy vélték ezt a lapok. Köztük volt Kelly Slater, korábbi szörfversenyző, Uma Thurman egykori párja, André Balázs, és állítólag még a Rotschild-klánból is leakasztott magának egy trófeát (vagy az őt). A színésznő ezek szerint nem változtatott jó szokásán, csak jónevű, kellően ismert férfiakkal szűri össze a levet.