Charlie Angyala három évig volt együtt Justin Timberlake-kel. Miután idén januárban szakítottak, őrült keresgélésbe kezdett: a listán volt szörfös, mágus, milliárdos, színész, zenész. Mi kilenc celebritást számotunk össze, aki megfordult Diaz ágyában, és még csak október van. Ki jöhet még? Ki volt a legjobb?

Cameron Diaz jelenleg Bradley Cooper amerikai színésszel kavar éppen - de vajon meddig? A párt az Asia de Cuba étteremben látták szombat este, amint együtt vacsoráztak, majd átugrottak a Primehouse bárba egy partira - írja a Femalefirst. Másnap Diaz és Cooper Demi Moore és férje, Ashton Kutcher társaságában nézte meg a New York Giants meccsét, ahol szintén láthatóan jól mulattak egymás társaságában, bár ez Diaznál nem biztos, hogy túl sokat jelent.

Lassan a halk, meglepett sikoly helyett már csak egy ásítás hagyja el az ember ajkát, ha Cameron Diaz új hapsijáról szóló hír akad az útjába, hiszen csak az elmúlt egy évben tucatnyi jelöltet fogyasztott el Charlie egykori Angyala.

Diaz még 2003-ban jött össze a tinilányok álmával, Justin Timberlake-kel, de hároméves virágzó kapcsolat után szakítottak. Azóta Diaz magánélete olyan, mint egy teletömött, rendetlen zoknis fiók - ha kihúzod, minden kibuggyan belőle, sőt újabb és újabb, rég elfelejtett páratlan darabokra bukkanhatsz.

A színésznő rögtön egy szörfös izmos vállán akarta kisírni magát a szakítás után. Oahu északi partjainál nyaralt, ahol azonnal le is akasztotta magának Kelly Slatert, a szörfbajnokot.

2007 júniusában Charlie Angyala Uma Thurman volt barátjával, André Balázzsal jelent meg egy partin a hollywoodi Chateau Martmont hotelben. A magyar származású hoteltulajdonosnak a rossz nyelvek szerint Diaz csak arra kellett, hogy kisírja magát a vállán. A június nagyon mozgalmasnak bizonyult, mert ugyanebben a hónapban Criss Angel mágussal is összehozták őt a lapok, azonban a mágus határozottan tagadta, hogy bármi köze lenne a színésznőhöz. Azért - mint utólag bevallotta -, ő örült volna a legjobban annak, ha igaz a pletyka.

Júliusban Diaz bekeményített, és egy igazi Rotschildet sikerült fognia magának: David Rothschilddel - aki a legjobban kinéző angol agglegények között 2003-ban második lett a szavazók szerint - a Live Earth bolygóvédő megakoncerten jelent meg először nyilvánosan. Ez azért furcsa, mert a színésznő egyébként nagy ívben tesz a környezetre és a zöld mozgalmakra, bár ha valaki jóképű és eszméletlenül gazdag, az mindenkinél megteszi a hatását.

Nem sokkal később Jude Law volt a soros, akivel a Holiday című film forgatásán ismerkedett meg és állítólag össze is melegedtek. A lapok szerint azért titkolóztak és hezitáltak, mert mindkettejük mögött sok szerelmi csalódás állt már, és nem akartak fejest ugrani egy újabb kapcsolatba, melyet Jude Law exmenyasszonya, Sienna Miller maximálisan megértett, hisz ő is így volt ezzel. Law tagadta, hogy több lett volna köztük puszta barátságnál.

Miután Jude Law-val sem sikerült életre szóló kapcsolatot kialakítania, augusztusban bizonyítva, hogy a szörfösök helyett jobban vonzzák a zenészek, Jessica Simpson expasijával, John Mayerrel kezdett kezdett el randizgatni a sztár.

Mindezek után az edzett Cameron Diaz rajongót nem érheti hideg zuhanyként a hír: kiderült, Mayer sem az igazi. A színésznőt az Alias c. sorozat sztárjával, Bradely Cooperrel látták a minap szórakozni. Talán ő bejön.