horoszkóp

Amy Winehouse-nak látszó lény rettent Budapesten

2009.08.12. 15:37
Szerdán több olvasónk is jelezte, hogy látták Amy Winehouse-t a Váci utcában, állítólag autogramot is osztott. Egyelőre nem tudni, hogy tényleg az énekesnő volt-e az, vagy csak a magyar hasonmása látogatott haza Londonból. Az viszont biztos, hogy nem valakinek a hivatalos vendége a Szigeten.

"Ma reggel munkába menet a Váci utcánál Amy Winehouse-t láttam két nagy gorillával az oldalán. Végignéztem a Sziget műsorprogramját, és nem láttam a fellépők között. Tud erről valaki valamit? Egész jó állapotban volt, a korábbi hírekhez képest. Egy külföldi kislány még autogrammot is kért tőle" - kaptuk délelőtt a levelet Bandi nevű Feljelentőnktől.

Később Ádám nevű olvasónktól képet is kaptunk. Rövid levele alapján Amy Winehouse az egész délelőttjét a Váci utcában tölthette, mert olvasónk délután találkozott az énekesnővel, már ha tényleg vele találkozott.

Ádám fotója a potenciális Winehouse-ról
Ádám fotója a potenciális Winehouse-ról

A Sziget Fesztivál részéről nem tudnak róla, hogy Amy Winehouse fellépne, vagy valamelyik fellépő vendégeként érkezett volna Magyarországra. Igaz, márciusban még a potenciális fellépők között volt az énekesnő. A mai fellépők közül talán a szintén brit és szintén a botrányairól is ismert Lily Allenhez fűzheti a legszorosabb viszony.

Ádám fotója a potenciális Winehouse-ról közelebbről
Ádám fotója a potenciális Winehouse-ról közelebbről

Megpróbáltuk utolérni Amy Winehouse magyar hasonmását, hogy megtudjuk, hátha ő látogatott csak haza néhány napra Londonból. Egyelőre nem sikerült elérnünk.

Ki járt a Váci utcában?

 • 1684
  Egy hasonmás
 • 656
  Amy Winehouse
 • 632
  Egy szellem
 • 397
  Nem tudom

Az állítólagos Amy Winehouse-ról készült kép ellentmondásos, mert ugyan a karján lévő tetoválás stimmel, az arca jóval kerekebbnek tűnik, mint az eddigi Winehouse-ról készült képeken. Bár, amióta józanabb életet él, és keménydrogok helyett inkább piál, kevés fotó készült róla, ennek ellenére szerkesztőségünket még nem sikerült meggyőzni.

Ha ön is látja Amy Winehouse-t Magyarországon, vagy azt a valakit, aki Amy Winehouse-nak tűnik, ne habozzon, számoljon be róla!