A szupermodell orosz milliárdosával bulizott nagyon, amihez miniruhát vett, sajna bugyi nélkül. Persze eljött a pillanat, amikor ez világosan kiderült, és persze, hogy ilyenkor mindig vannak fotósok a közelben.

Naomi Campbell és orosz üzletember pasija, Vlagyimir Doronyin két napja St. Tropez egyik éjszakai klubjában mulatott, amikor a modellről hirtelen kiderült, fekete miniruhája alá nem vett bugyit. Az Igazság Pillanatáról fotók is készültek, melyek láttán az online blogoknak és kommentelőiknek két dolog jutott eszébe.

Az első, hogy néha azért mégiscsak jó, hogy létezik a Photoshop, és milyen kár, hogy smink helyett nem alkalmazható. Campbellnek például most erősen jót tett volna, ennél azért hozott ő már jobb fomát is. Másodszorra pedig jöttek a késhegyig menően komoly találgatások, mégis mi az, ami a modell lába között kivillan?!

Ön szerint Naomi Cambell férfi?

A nagy megfejtők szerint persze az ott egy farok, ami azt bizonyítja, hogy Naomi Campbell valójában férfi. Bár a modell eddig nem szellemi képességeivel hívta fel magára a figyelmet, azt azért nem tartjuk valószínűnek, hogy gondosan ápolt, milliókat érő nő-imidzsét ilyen trükkösen szeretné megcáfolni. Mások szerint nincs ott fütyi, bár tény, a látvány nem túl szép, a harmadik, szintén izmos tábor szerint meg mindegy, hogy mi az, ők ezt nem akarják látni, úgyhogy nem is kattintanak a további képekért.

Itt ragadnánk meg az alkalmat, hogy felhívjuk a figyelmet a szabad akarat tanára, és az ebből fakadó döntési lehetőségek zavarbaejtően tág körére.