Az olasz tervezőpáros legújabb parfümkollekciójának népszerűsítéséhez többek közt három szupermodellt kért fel arra, hogy vetkőzzenek le. Eva Herzigova és Claudia Schiffer mellett természetesen a cég hivatalos múzsája, Naomi Campbell is eleget tett a kérésnek. A tarokk kártya ihlette illatok várhatóan ősszel kerülnek majd forgalomba. Vagyis szinte biztos, hogy Campbell egyelőre nem vonul vissza, bár nagyon boldog orosz milliárdosa oldalán, akinek szívesen szülne gyereket felhagyva így a modellkedéssel.

Úgy tűnik, hogy valóban nem volt igaz az a pletyka, miszerint Naomi Cambell visszavonul. Claudia Schiffer és Eva Herzigova mellett ugyanis ő is levetkőzött a Dolce&Gabbana Anthology parfümkollekciójának kedvéért. Az ominózus kollekciót állítólag a tarokk kártya ihlette, és mindegyik illat egy külön lapot képvisel. Naomi Campbellnek a császárnő (L'Imperatrice) jutott, Claudia Schiffer a Hold (La Lune), Eva Herzigova pedig a szerencse kereke (La Roue della Fortune) – írja a fragrantica.com. Ez is egy újabb bizonyíték arra, hogy a továbbra is dögös, negyvenhez közeli modellek valóban visszavették a hatalmat. Naomi Campbell egyébként szinte a kezdetek óta dolgozik együtt Domenico Dolcéval és Stefano Gabbanával, akik pár hónappal ezelőtt úgy döntöttek, hogy hivatalos múzsájukként tekintenek rá.

És még sokan mások

Az Anthology-sorozat első öt illata 2009 szeptemberében kerül a boltok polcaira, és 2010-ben további két új termékkel rukkolnak majd elő. A kampányfotókat Mario Testino divatfotós jegyzi, és a három szupermodellen kívül még olyan szakmabeliek vetkőztek le, mint például Noah Mills, Fernando Fernandes és Tyson Ballou. A Naomi Campbell által képviselt illat összetevői között egyébként szerepel a kiwi, a görögdinnye, a ciklámen és persze a pézsma. A Mirror információi szerint Claudia Schiffer parfümjének illatát pedig a következők adják: liliom, tubarózsa, szantálfa, pézsma, bőr és nőszirom.

Megtalálta a boldogságot

Ami Campbell korábban említett visszavonulását illeti, a pletykák akkor röppentek fel, amikor a 39 éves modell az anyaságról beszélt és családról ábrándozott. A kissé nehéz természetű híresség már közel egy éve van együtt egy orosz iparmágnással, akinek az oldalán úgy tűnik, hogy megtalálta a boldogságot. Legalábbis ezt tanúsítják azok a fotók, amik a Hello magazin honlapján találhatóak a nemrég Spanyolországban üdülő párról. Naomi Campbell az egyik fotón például rádől kedvese, Vlagyiszlav Doronyin vállára, egy másik képen pedig kézen fogva sétálnak a tengerparton.

A pár még a 2008-as Cannes-i Filmfesztiválon ismerkedett össze, és azóta szinte elválaszthatatlanok. A férfi annyira rajong új kedveséért, hogy tavaly augusztusban állítólag vett neki egy 18,5 millió dolláros házat Brazíliában, amit a híresség persze tagadott.. Campbell ezután kifejtette, gyermeket szeretne barátjától. A News of the World 2009 tavaszán ugyan azt állította, hogy az orosz üzletember nős, és van egy 12 éves lánya, de ez nem igazán zavarta meg az idillt. A modell ugyanis röviddel később már azt tervezte, hogy Moszkvába költözik, mivel több időt szeretne együtt tölteni aktuális pasijával.