A múlt héten kokainozáson kapott háromgyerekes családanya ismét bajban van: eljárást akar indítani ellene a rendőrség és még az Icelanddel kötött szerződését is elvesztette kokainos videója miatt. Bár sok minden szól ellene, állítása szerint azonban ő nem függő.

Kerry Katonát, az Atomic Kitten egykori énekesnőjéből lett valóságshow-celebet kihallgatta a rendőrség az egy héttel ezelőtt napvilágra került videó miatt, amelyen kokaint szippant egy 20 fontos bankjeggyel. A rendőrség szóvivője a BBC Newsnak elmondta: maga a videófelvétel még nem elég vádemeléshez, úgyhogy a megfelelő tárgyi bizonyíték hiányában minden további információt szívesen fogadnak az üggyel kapcsolatban.

Sokba kerülhet neki

A kokainozós képsorra azonban nem csak a rendőrség, hanem az Iceland szupermarketlánc is azonnal reagált, és azonnal megváltak Katonától – írja a Daily Mail. Miután a hízó-zsírleszívató-újra meghízó celebritás tavaly csődbe ment és csak hatalmas adósságai maradtak, az évi 250.000 fontot hozó reklámkampány elvesztése csapásként érte Katonát, aki tavaly még felháborodva kérte ki magának, hogy kokózna, és büszkén újságolta, hogy az Iceland mindig bízni fog benne.

Mindezek után Katona legnagyobb félelme az, hogy gyermekeit elveszik tőle, és csak reménykedik, hogy meg tudja tartani házukat, ami biztosítja az állandóságot a gyerekek életében. Katona állítása szerint gyermekei sosem kerültek drogok közelébe, viszont az ő drogproblémái 14 éves korára vezethetők vissza, mikor anyjától amfetamint kapott. Ezután 3 évvel, 17 éves korában fogyasztott először kokaint, és ez indította el a lejtőn.

A kokain nem tesz jót az orrsövénynek

Mostohatestvérének, Pat Ferriernek - aki tavaly már megörvendeztette a világot a cigit tartó hároméves Kerry családi fotójával - természetesen ehhez is volt hozzáfűznivalója. Szerinte Katona kokózása azóta már odáig fajult, hogy a háromgyerekes családanya orrsövénye ki is lyukadt a rengeteg kokózástól. Az eset akkor történt, mikor a nővérek épp apjuk, Arnold Ferrier Texasban tartott temetésére készültek. Ferrier naturális részletekkel dúsítva el is mesélte a Daily Mailnek: „Ott volt a kezében ez a dolog, amit kihúzott abból a lyukból az orrában. Olyan volt, mint amikor leszeded a zsírt a szalonnáról.”

A drogozást mindig tagadó, csak depresszió elleni gyógyszereitől néha hülyeségeket beszélő Katona mindezek ellenére azt nyilatkozta a Daily Mailnek, nem drogfüggő: „Nem ébredek azzal a gondolattal, hogy drogra van szükségem. De tudom, segítséget kell kérnem, hogy biztosan ne nyúljak többé anyaghoz. Nem akarok kokózni, nincs rá szükségem, és többet nem is fogok. Meg kell mutatnom a gyerekeimnek, hogy jobb vagyok ennél.”