Az énekes nem jár idegorvoshoz, pusztán egy természetgyógyász segítségével próbálja kezelni a pánikbetegségét és depresszióját. Boldog és továbbra sem akar nyilatkozni, de zavarja, ha álhírrel és vele akarnak eladni egy újságot.

A visszavonult énekes meglepetten olvasta a Napi Ászban, hogy idegorvos kezeli, és saját testvérét sem ismeri meg. Majdnem három hónapja adott ki egy közleményt arról, hogy a továbbiakban nem áll szándékban nyilatkozni a médiának, most mégis megszólalt a Velvetnek, mert a napilap minden határt túllépett. „Nem akartam nyilatkozni, csinálom a dolgomat, nem hiányzik a médiapörgés, mégis néhány újságíró kipécézett magának, és mivel én nem nyilatkozom, a családtagjaimat zaklatják. Így nem tudom beperelni őket, ezt tudják, és ki is használják.”

Nem majom

A napilap Gáspár Zsoltot szólaltatta meg, aki állítólag arra panaszkodott, testvére nincs öntudatánál, nem ismeri meg, és csak ablakon keresztül hajlandó vele kommunikálni. „Sajnos egyre inkább úgy tűnik, hogy Beát is magával rántotta a fivérem. Az egész család félti őket, de szinte semmilyen segítséget nem hajlandóak elfogadni tőlünk” – írta a Napi Ász. Gáspár Győző szerint az igaz, hogy az újság megkereste testvérét, de ő csak annyit mondott nekik: nem nyilatkozik. A napilapban még édesapja is megszólalóként van feltüntetve, Gáspár Győző szerint az újságban tőle idézett szöveg konkrétan egy korábbi interjúból lett bemásolva, id. Gáspárral ugyanis senki nem beszélt.

Az énekes azt is elmondta, nem jár idegorvoshoz, egy természetgyógyász kezeli havonta egyszer, illetve nyugtatókat sem szed, kizárólag homeopátiás szerekkel kezeli depresszióját és pánikbetegségét. Jól érzi magát, mindenkit megismer, és nincs kedve magyarázkodni az embereknek az utcán, és nem akarja, hogy sajnálják egy nyilvánvaló kacsa miatt. „Ha kell nekem a média, jelentkezem. Nem vagyok beteg. Amikor megláttam a benzinkúton, hogy ott villogok a címlapon, röhögőgörcsöt kaptam. Mi vagyok én, majom, hogy a testvéremmel csak üvegen keresztül kommunikáljak?” Mi most azzal foglalkozunk, hogy a gyerekek időben beérjenek az iskolába, Bea éppen itthon főzi az ebédet, siettem haza, hogy együtt tudjunk enni. Ilyen egy beteg ember?” – tette fel költői kérdését Gáspár.