Az ötvenegy éves énekesnő magával vitte két nagyobb gyerekét, Roccót és Lourdes-t a Sticky&Sweet koncertturné utolsó két állomására, ahol már nemcsak anyu dolgozik meg a pénzéért, de ők is. A Madonna-géneket látványosan öröklő Lourdes nem csak az énekesnő új videóklipjében szerepel - akárcsak az énekesnő pasija, Jesus Luz -, de a koncerteken is táncol a tánckarban és zongorán kíséri anyját a színpadon.

A nemrég Magyarországon is fellépő énekesnő nemcsak tizenkét éves lányát és huszonéves modellfiúját szerepelteti maga mellett, de kilencéves fiát, Roccót is bevonta a családi bizniszbe. Igaz, ő nem Madonna új videóklipjében, a Celebrationben tűnik fel, hanem anyu Sticky & Sweet turnéjának izraeli állomásán, a színpadon. Bár a Youtube-hozzászólók egy része szerint „nagyon édi”, mások szerint nem biztos, hogy egy ilyen korú gyereknek azt kell néznie, ahogyan anyja - a tőle amúgy megszokott mozdulatokkal - szeretkezést vagy maszturbálást imitál a színpadon.

Madonna ikertestvére: a lánya

Ahogyan már korábban is megírtuk, Lourdes tiszta anyja, és ez a tinédzserkorhoz közeledve – na meg a rivaldafényben – egyre jobban látszik. A Celebration klip állítólagos második verziójából kivágott fotón az esküvői ruhába öltöztetett tizenkét éves lány saját anyját alakítja, felidézve Madonna Like A Virgin című számát. Persze a szétrúzsozott Lourdes-nak rendesen megtanították azt a koreográfiát és a kézmozdulatokat is, amit Madonna mutatott be az 1984-es MTV Video Music Awards díjátadón, ahol a legendássá vált menyasszonyi ruhás-ribancos imidzset felvezette. Lourdes a teljes hasonlóság érdekében még egy szépségpöttyöt is kapott az ajka fölé, de enélkül is pont úgy néz ki, mint az anyja.

A Daily Mail szerint nem ez az első alkalom, hogy Lourdes részt vesz Madonna produkciójában: már nyolcévesen szerepelt vele, amikor koszorúslányként érkezett anyja mellé a 2006-os MTV VMA-n. A lap szerint az énekesnő gyerekei csak a Sticky & Sweet turné utolsó két izraeli állomására csatlakoztak anyjukhoz, és a koncertek alatt több jelenésük is volt a színpadon.

A fia DJ-t alakít, Lourdes zongorázik

Míg Rocco DJ-ként feszít a Music című szám alatt, és egyedül táncol a színpadon Paul Okenfold mixére, addig Lourdes a tánckar tagjaként lép színre a Give it to me-ben, majd zongorán kíséri anyját a Devil Wouldn't Recognize-ban. Mindenesetre Madonnának van még két gyereke, a malawi származású, örökbefogadott félárvák, David Banda és Mercy James, így az sem kizárt, hogy a következő turnéra – vagy videóklipbe – már őket is betuszkolja.

Madonna új videóklipje egyébként az újabb tölteléklemezhez készült, amelyen az ezeréves slágerek mellett 1-2 új számot is kapnak a rajongók, hogy ne jöjjön ki a könyökükön az untig hallgatott Like A Virgin vagy a Music. Korábbi videóihoz hasonlóan a Celebration sem váltott ki túl nagy lelkesedést a vallási vezetőkből, bár ezúttal nem a kereszténység, hanem a kabbala-vezetők verték ki a hisztit. Tették mindezt azért, mert a kabbala-hívő énekesnő ismét telenyomta videóklipjét erotikus jelenetekkel, bár legalább nem gyalázta a vallást, ha egyszer még cikket is ír róla. Sőt, még a Siratófalhoz is ellátogatott.

A kabbala-követőknek valószínűleg nem igazán tetszett a klipben, hogy a minibe és combcsizmába öltözött Madonna a maszturbálós gesztusok mellett arra is képes volt, hogy nyíltan smároljon 22 éves, topless DJ-t alakító modellpasijával, Jesus Luzzal. A kabbala hívei szerint Madonna nem tartozik az elkötelezett hívők közé, és egyébként is, a szigorú szabályok szerint eleve nem lehetne tagja a szektaszerű intézménynek: annak tanait elvileg csak 40 évnél, megállapodott anyagi és családi háttérrel rendelkező, a földi hívságoktól már mentes férfiak tanulmányozhatnák.