Az 1000. adást műbalhéval pizsamában ünnepelte a Jóban Rosszban szereplőgárdája. Brózik Klára táncolt a többiekkel, miközben az új producer Gesztesi Károly fogyásán rugózott. Persze a válás is szóba került, mert botránnyal és mellekkel lehet növelni a nézőszámot. Az új programigazgató pedig kifejtette: a csatorna alappillére ez a saját gyártású sorozat.

A pálmaházi páratartalmáról elhíresült Symbolban ünnepelték meg a Jóban Rosszban szereplői, hogy négy és fél év alatt sikerült letenni valamit az asztalra. Kiss Péter, a TV2 új programigazgatója szerint erre a saját gyártású sorozatra igény van, és a főműsoridő egyik alappilléreként a jövőben is számítanak rá.

Gesztesi lefogyott

Nagy Tamás, a szappanopera új producere azzal a kéréssel fordult a meghívott újságírókhoz: szeretné, ha a jövőben is pozitívan állnának a műsorhoz. Ezt egy kis nevetés követte, de nem volt benne semmi bántó, amúgy is mindenki kacarászott, mert ez egy ilyen vidám este volt, némi színészi játékkal vegyítve. Nagy leggyakrabban azzal a poénnal próbálta eladni a Jóban Rosszban 1000. adását - ami nemsokára műsorra kerül -, hogy Gesztesi Károly lefogyott és elvált. Illetve megnézhettünk sok spotot, amivel a nézőket is büntetik már, sőt, abba is betekintést engedtek, hogyan bakizik a szereplőgárda a felvételek során.

Brózik Klára főszereplésével indult az este, de a táncmutatványt már korábban is lehetett látni, persze akkor még csak a próbákról kiszivárgott verziót alázhatták olvasóink. Élőben, pizsamában nem volt annyira megdöbbentő, mint vártuk, inkább furcsa élményként írnánk le, hogy Brózik énekel, Damu táncol, Puskás Péter pedig hitelesen tudja alakítani a pincsikutyát. A hálóingekben vonagló lányok és pizsamaöltönyben mozgó fiúk akár a Kleider Bauer modelljei is lehettek volna a 90-es évek végén, kár hogy a márka kivonult Magyarországról.

„Nem hiszem, hogy ebből musical lesz, de ki tudja. Öt éve kért fel a TV2 vezetése, hogy hozzak össze egy szappanoperát, akkor a lélegzetem is elállt, mert nagyon komoly feladatnak tűnt. Ráadásul mindenki azt mondta, azzal, hogy már van a piacon egy másik sorozat, nehéz lesz valamit hosszútávon jól szerepeltetni. Arra vagyok a legbüszkébb az életemben, hogy most itt állhatok, és az ezredik epizódot ünnepelhetem” – mondta az új programigazgató, aki véletlenül sem mondta ki, hogy RTL Klub, ahogy azt sem, hogy Barátok közt. Pedig nem fáj: Origo. Origo. Origo. Origo.

Az 1000. adás szórakoztató lesz

A visszaemlékezés ezzel még nem ért véget, kapott Damu Roland is, mert annak idején, vékony, copfos fiúként jelent meg a szereplőválogatáson. Mikor Nagy Tamás a bakiparádé után átvette a szót, azzal próbálta eladhatóvá tenni az eseményt, hogy egy műbalhéhoz statisztált. A sorozat két új szereplőjét úgy mutatták be, hogy Damu agresszív karakterét nekiugrasztották a Symbol pincérének álcázott új szereplőknek. A jelenetet diktafonnal rögzítettük, így rádiójáték formájában az olvasó is fültanúja lehet a történeteknek.

Nagy Tamás a közös fényképezkedés előtt még elmondta, hogy a kedves nézők majd egy órás anyagot tekinthetnek meg a képernyőn, és hogy az ezredik epizód arra jó, hogy görbe tükröt tartsanak maguk elé. „Ennél felrúgunk minden egyes szabályt, amit eddig következetesen betartottunk, így olyan adást lát majd a néző, ami kizárólag a szórakoztatásról szól.” Miután minden szereplő a színpadra mászott, Nagy azzal törte meg a csendet, hogy elmondta, tegnap születésnapja volt, bár tudja ez nem akkor breaking, mint az, hogy Gesztesi lefogyott. „A frissen lefogyott Gesztesi akar beszélni?” – kérdezte utána, de sem benne, sem a volt asszonyában nem volt szándék. Liptai Claudia bár mondta, hogy nem szereti a Velvetet, ezért nem is kíván velünk kommunikálni, de egy mondattal hajlandó volt gazdagítani a beszámolónkat. „Nem olyan szomorú és komor az élet, hogy megsértődjek azon, hogy rajtunk viccelődnek. Persze nem veszi mindenki viccnek, de jobban járnánk, ha jókedvűen tudnánk élni az életünket, akárhogy is van. Engem ez nem sért.”