A szépségkirálynőből lett színésznő két évvel ezelőtt sértődött meg a juj.hu riporterére, Körmendi Gáborra, miután az megkérdezte tőle, járt-e már bizonyos okokból kifolyólag az Arab Emirátusokban. Kapócs akkor kijelentette, nem hajlandó többet szóba állni Körmendivel, sőt, az Esti Frizbi felvételén az is kiderült, azt is nehezen viseli, ha vágóképeket készít róla. Egy pármondatos szájkarate után Kapócs kirobogott a stúdióból. Visszatérni csak úgy volt hajlandó, ha Körmendi nincs ott.

„Évekkel ezelőtt, amikor a Napi Ásznál dolgoztam, bejött a szerkesztőségbe egy Kapócs Zsóka nevezetű lány, aki büszkén mesélte, hogy ő színésznő lesz, és az IBS színpadán színdarabokban fog szerepelni. Az akkori főszerkesztőm azt mondta, írjuk meg, hogy Kapócs Zsóka, aki eddig szépségkirálynő, modell és plasztikai beavatkozások alanya volt, mostantól színésznő lesz. Akkor írtunk róla egy jó cikket, majd nem találkoztam vele sokáig” – kezdte magyarázni a történteket Körmendi.

Kapócs nem áll szóba Körmendivel

A riporter csak évekkel később találkozott Kapócs Zsókával egy, a sajtó számára is nyilvános eseményen, aminek a bonyolult szerelmi éltéről elhíresült Kapócs volt a háziasszonya. „Mellé kerültem ezen a Gilette-es eseményen, és ott rákérdeztem arra a pletykára – privátban -, hogy járt-e abban a városban az Arab Emirátusokban, ahová különböző célokkal utaznak magyar lányok” – utalt Körmendi Gábor Dubajra.

„Ezen nagyon megsértődött. Akkor sarkon fordult, és azt mondta, soha többet nem akar velem szóba állni. Ez nagyjából 1,5- 2 éve volt” – mondta a juj.hu riportere, majd kifejtette, a problémák akkor kezdődtek, amikor a Story Tv Esti Frizbi című műsorának éles felvétele előtt - az interjú vasárnap lesz adásban - vágóképeket készített Kapócsról. „Észrevett, és azt mondta, hogy engem nagyon szeret. Mondtam, hogy tudok róla. Utána még mondott valamit, majd annyit szóltam neki, hogy ’igen, Zsóka, te félsz a valódi kérdésektől’.”

Ezt követően Kapócs kirohant a stúdióból, ahová Hajdú Péter kísérte vissza, de kifelé jövet indulatosan jelezte az Esti Frizbi stábjának, hogy amíg Körmendi a helységben tartózkodik, addig nem hajlandó visszamenni, így Körmendi – a műsor stábjának kérésére – távozott. Munkatársunk, aki szemtanúja volt az esetnek, hozzátette, a színésznő dühében azt is megjegyezte, felrúgja Körmendit.

A történtekről Kapócs Zsókát is megkérdeztük, aki röviden megindokolta, miért távozott a stúdióból. "Amikor megláttam, mondtam, hogy legyen szíves, kapcsolja ki a kamerát. Nem tette meg, ezért fölálltam és kimentem. Épp azért, mert a gennyes lábakon és a prostitúción kívül másról nem lehet beszélgetni ezzel az emberrel. Ezért úgy döntöttem, ha valahol meglátom, onnan kimegyek."