Pamela Anderson most környezetbarátságból villantott

2009.09.26. 15:23 Módosítva: 2009.09.27. 12:36
Először csak a melle buggyant ki Új-Zélandon az egy szál semminek is nevezhető ruhakölteményből, végül egy tangás, narancsbőrös segget is kaptak az arcukba a nézők Pamela Andersontól. Richie Rich divattervező állat- és környezetbarát cuccainak bemutatása úgy tűnik, nem lehet teljes a kiöregedett playmate magamutogatása nélkül.

Eredetileg a New York-i Divathéten mutatták volna be Pamela Anderson és együttműködő partnere, Richie Rich designer legújabb öko-kollekcióját, ám az állat- és környezetbarát cuccok végül Új-Zélandon debütáltak szeptember 25-én. Nem is akárhogy. Aki azt gondolta, hogy a Vivienne Westwood divatbemutatóján megesett gnóm mellbimbókacsintás után nincs lejjebb, az tévedett.

A pénteki rendezvényen a nagy állatbarát hírében álló Andersonnak legelőször a bal melle esett ki a kis meztelen Pamela Andersonokkal telenyomott kendőből, majd a nézők egy tangás segget is kaptak az arcukba. Mindeközben Rich a tőle megszokott módon görkorcsolyában keringett a színésznő körül, és ugyan tett egy olyan mozdulatot, mint aki szeretné a modellre visszasegíteni a ruhacsodának szánt egy szál semmit, azért látszott rajta, hogy majd’ bepisil örömében.

Anderson és Rich nem először csinált hülyét magából: legutóbb februárban, a Mercedes-Benz divathéten vonultak fel ugyanígy, édeskettesben, ahol a színésznőnek egy falatnyi aranyszínű fürdőruhába kellett beleerőszakolnia szilikonmelleit. A bemutatott darab persze pont ott nem takart, ahol kellett volna - ráadásul Anderson azt is megmutatta, hogy milyen magasra tudja emelni a lábát -, így másnap az újságok sorra a kiöregedett playmate narancsbőrös sonkáiról és fenekéről cikkeztek.