Pamela Anderson összekacsintott gnóm mellbimbójával

2009.03.07. 13:53
Pamela Anderson Vivienne Westwood divatbemutatójának volt a modellje, és a jelenlévők legnagyobb örömére nem csak a divattervező ruháit mutatta be, hanem a bal mellét is.

Pamela Anderson Vivienne Westwood ruháinak reklámarcaként vett részt a párizsi divathéten. Miután sikeresen bemutatta Westwood 2009-es „ready to wear” kollekciójának kreációit, a finálén a divattervező oldalán lépett a kifutóra, írja a Huffington Post. Pamela Anderson egy fekete ruhában vonult végig a közönség előtt, azonban ruhabaleset áldozata lett és kibuggyant a bal melle.

Persze a Anderson - köszönhetően a vetkőzésben való jártasságának – kitűnően kezelte a helyzetet, és miután összekacsintott absztrakt formájú mellbimbójával, összehúzta mellein a ruháját, és mintha mi sem történt volna, folytatta tovább az őszi és téli ruhákat bemutató divatshowt.

Nézzen képeket Anderson villantásáról!

Pamela Andersont novemberben kérte fel reklámarcnak Vivienne Westwood a tavaszi/nyári kollekciójához. A kampány képanyagát Juergen Teller fotózta meg, és már a fotósorozatot is egy mellbimbóvillantással indította Anderson. Westwood miután jó barátságba került a modellel, felkérte a legújabb kollekcióinak a bemutatására is.