hallmark EC TEREFERE prevMegmérettetett és eldőlt. Tényleg nem mi találtuk ki, mi csak azt szerettük volna megtudni, önök szerint ki a legszexibb szingli celeb. Péter Szabó Szilviát, a Nox énekesnőjét Bódi Sylvi modell, és Orosz Barbara tévés műsorvezető követi. Íme a teljes lista, mely az Erica világa és a Clara Sheller sorozatokat sugárzó Hallmark Channel támogatásával jut el önökhöz. De miből él vajon a volt főszerkesztő, Szabó Patrícia, és hogyhogy nem Labancz Lilla lett a befutó? Ráadásként pedig kérdezze Péter Szabó Szilviát, aki csütörtökön három órától lesz a Velvet vendége.

Megmérettetett és eldőlt. Tényleg nem mi találtuk ki, mi csak azt szerettük volna megtudni, önök szerint ki a legszexibb szingli celeb. A kérdés nem volt túl bonyolult, ennek ellenére mégis több kommentelő értetlenkedett, sőt minket bunkózott, ezek szerint bennük tényleg él valamiféle diszkrimináció, ami szerint csak az lehet szexi, aki 1: már vetkőzött minimum félmeztelenre, 2: 90-60-90-közeli méretekkel bír. Szerintünk nem, így az összes általunk ismert szingli celebet bevettük a listánkba, lett is nagy felháborodás, de ezt most hagyjuk.

Bódi Sylvi csak második

A végeredmény ehhez képest persze meglepetés, hiszen pont nem a tipikus címlaplány, hanem a nem is annyira celebszámba, mint inkább énekesnőként számon tartott Péter Szabó Szilvia lett az első. Második helyre azonban már sikerült Bódi Sylvinek befutnia, aki címlaplány is, meg szingli is, így itt teljesült az olvasói óhaj és a sajtó által is szexinek kinevezett celeb lett az ezüstérmes. Nagy szakadék következik a második és harmadik helyezett között, ám a negyedik és az ötödik legszexibb csak századokkal maradt le a bronzérmestől, aki nem más, mint a hófehér bőrű, vörös Orosz Barbara. Annak ellenére lett ő a harmadik, hogy nem is vagyunk egészen biztosak benne, hogy szingli, mindenesetre önök remélik, hogy az.

Csak egyetlen századdal gondolták szexibbnek Miló Viktóriát az új kebleivel, mint Liptai Claudiát, akinek pedig nemcsak új mellei, hanem meztelen képei is vannak. A tizenkét megmérettetett celebből ötödik helyen Gallusz Niki végzett, aki állítása szerint elég jól elvan egyedül, és eddig még szexi listán se nagyon indult, de róla azt is elhisszük, hogy elég jól elvan enélkül is.

Hogy kerül Labancz Lilla címlapokra?

Egyeseknek talán meglepetést okozhat, hogy ugyan nem sokkal, csak néhány századdal, de megelőzte Rúzsa Magdi szexi szingliségben az ország elvileg legszexibb nőjének kikiáltott Labancz Lillát, ezek szerint vagy az FHM-nél rontottak el valamit, vagy ennyire gyorsan változik a közízlés. A celebnek így maradt a nyolcadik hely, csekély vigasz, hogy mögötte jócskán lemaradva kullog egy másik elvileg szépség, akinek még külön műsort is csináltak, hogy legyen végre pasija, igaz gazdag szegény sose volt. Bizony, bizony Molnár Anikó lett a valószínűleg nem nevető kilencedik, de mindegy is, mert ő most annak örül, hogy fogy, meg hogy gazdag pókerezőknek oszthat lapokat.

De miből él Szabó Patrícia?

Sok örömre Valkó Eszternek se lehet oka, pedig ő már évek óta mindent kihoz a játékból, amiben híres koszorús költőnk nevét kell kitalálni, vagy még azt se. A tizedik helyre futotta, pedig sok kommentelő imádja, dehát ízlések és pofonok, ugyebár. A lista utolsó két helyén Szabó Patrícia és Tóth Vera végzett, utóbbi nem valószínű hogy meg van lepve, pedig ennél sokkal jobb helyre lenne érdemes, mondjuk ez már tényleg privát vélemény. Szabó Patrícia kilencedik helye se igen hisszük, hogy a róla készült rossz fotónak tudható be, de ő meg szerintünk még mindig annak örül, hogy valahogy celeb lett, így se pasizni, se szépítkezni nincs ideje. Mondjuk, még mindig jár a Velvet előfizetés annak, aki sejti miből él.