Király Viktornak állítólag a sok fellépése miatt alig van szabadideje, de szerencsére néhány nappal ezelőtt el tudott tölteni egy kis időt a barátnőjével Bikalon. Mivel az egészből sajtóközlemény született, megállapíthatjuk, hogy Király Viktornál a pihenés részét képezi, hogy stábot csődít maga mellé és Mátyás királynak öltözve pózol bambán, majd a jacuzziban odabújik a barátnője mellé. Szintén a fotósok jelenlétében.

Vannak képek, amelyeknek sosem lett volna szabad elkészülniük, de végül azért annyi vidám percet okoztak, hogy mégis inkább örülünk a létezésüknek, mint például annak a sorozatnak, amikor Medveczky Ilona Ivannal közösen tisztított medencét egy tésztaszűrővel. Persze Medveczkyék olyan magasra tették az abszurditási lécet, hogy nehéz őket megközelíteni, de azt elmondhatjuk, Király Viktor mindenképpen szeretne legalább ebben a versenyben megmérkőzni a revütáncossal.

A Megasztár győzteséről szóló legújabb sajtóközlemény szerint: "Ugyan már több mint egy éve, hogy Király Viktor megnyerte a Megasztár 4 tehetségkutató versenyt, szerencsére még most is olyan sok fellépése van, hogy alig tud eleget tenni a meghívásoknak. Így különösen örül, ha egy-két szabadnapja akad, olyankor azonnal megragadja az alkalmat, és kedvesével, Laurával elbújik a világ elől". Király olyannyira elbújt a világ elől, hogy csak egy fotós stábot vitt magával, akik megörökítették, ahogy Mátyás királyként pózol a bikali kastélyszállóban.

A remek közleményből azt is megtudtuk, hogy Király Viktor egy kicsit megtanult lovagolni is a szállóban, de nem jól, úgyhogy majd legközelebb igyekszik jobban megtanulni.Valószínűleg - a Zoolander oktatási központjához hasonlóan - a Lovasiskola fiataloknak, akik nem tudnak lovagolni jól nevű intézményben.