Fűzőben terpeszt a GQ-ban a Gossip Girl szexvideós szereplője

2009.11.16. 15:38
Leighton Meester a Gossip Girl című sorozat Blairje a GQ magazin decemberi számában mutatja, hogyan áll neki az erotikus fehérnemű. A korábban szexvideójával feltűnést keltő színésznőnek közben elkészült az új klipje is.
Kattintson még több fűzős Blairért!
Kattintson még több fűzős Blairért!

Kiszivárgott néhány kép az amerikai GQ magazin decemberi számából, amelyeken Leighton Meester, a Gossip Girl című sorozat Blair nevű szereplője látható mindenféle szexi fehérneműkben. Ez itt balra az egyik, a többit itt tudja megnézni.

A különféle források szerint Meester a GQ decemberi címlaplánya is lesz, de erről egyelőre nem találtunk fotós bizonyítékot. Sőt, nyilatkozatot sem a színésznőtől arról, hogy milyen volt a fotózás, vagy hogy mikről beszélt a GQ-nak, így könnyen lehet, hogy kivételesen tényleg olyan képekről van szó, amelyek nem egy reklámügynökségen keresztül jutottak ki az internetre.

A Gossip Girl színésznője a legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy felbukkant az interneten egy néhány évvel ezelőtt készült szexvideója. A videót posztoló oldal állítólag egymillió dollárért vette a filmet. A színésznő persze sosem ismerte el, hogy ő lenne a videón, sőt elszomorítja a dolog, hogy az emberek mindent elhisznek, amit eléjük raknak.

Meester amellett, hogy színészkedik, meg most vetkőzik a GQ-nak, énekesnői karrierrel is próbálkozik. Pont a múlt héten jelent meg a Somebody to Love című számához készült klipje. Meester a számot Robin Thicke-vel készítette közösen, aki korábban - mielőtt néhány évvel ezelőtt saját előadói pályafutásba kezdett volna - zenei producerként dolgozott olyan előadókkal, mint Christina Aguilera, Marc Anthony vagy Lil Wayne.