Leighton Meester a Gossip Girl című sorozat Blairje a GQ magazin decemberi számában mutatja, hogyan áll neki az erotikus fehérnemű. A korábban szexvideójával feltűnést keltő színésznőnek közben elkészült az új klipje is.

Kiszivárgott néhány kép az amerikai GQ magazin decemberi számából, amelyeken Leighton Meester, a Gossip Girl című sorozat Blair nevű szereplője látható mindenféle szexi fehérneműkben. Ez itt balra az egyik, a többit itt tudja megnézni.

A különféle források szerint Meester a GQ decemberi címlaplánya is lesz, de erről egyelőre nem találtunk fotós bizonyítékot. Sőt, nyilatkozatot sem a színésznőtől arról, hogy milyen volt a fotózás, vagy hogy mikről beszélt a GQ-nak, így könnyen lehet, hogy kivételesen tényleg olyan képekről van szó, amelyek nem egy reklámügynökségen keresztül jutottak ki az internetre.

A Gossip Girl színésznője a legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy felbukkant az interneten egy néhány évvel ezelőtt készült szexvideója. A videót posztoló oldal állítólag egymillió dollárért vette a filmet. A színésznő persze sosem ismerte el, hogy ő lenne a videón, sőt elszomorítja a dolog, hogy az emberek mindent elhisznek, amit eléjük raknak.

Meester amellett, hogy színészkedik, meg most vetkőzik a GQ-nak, énekesnői karrierrel is próbálkozik. Pont a múlt héten jelent meg a Somebody to Love című számához készült klipje. Meester a számot Robin Thicke-vel készítette közösen, aki korábban - mielőtt néhány évvel ezelőtt saját előadói pályafutásba kezdett volna - zenei producerként dolgozott olyan előadókkal, mint Christina Aguilera, Marc Anthony vagy Lil Wayne.