Pár napja került fel a netre Leighton Meester átélt alakításának előzetese, azonnali hisztériát váltva ki a pornófilm-kiadók közt. A nyertes, a kiszivárgott celebpornók állandó ügynöke, Kevin Blatt szerint az anyag nem teszi tönkre a lány karrierjét, nem is érti a hisztit körülötte, ehhez képest állítólag kifizette érte az egymillió dollárt. Bár megvan rá az esély, hogy nem is volt annyira véletlen ez a hirtelen előkerülés: úgy hívják, időzítés, meg hogy reklám.

Leighton Meester 18 évesen rögzítette egy vihogós-szexelős délután részleteit akkori pasijával, a szalagot pedig most elérte minden celeb-szexvideók egyetemes sorsa: pár napja a szokott kiszivárgásos módszerrel debütált az interneten. Az anyagot birtokló weboldal, a Celeb-Hotline.com azonban igyekszik mindenhonnan irtani, a hírek szerint ugyanis egymillió dollár körüli áron (több mint 200 millió forintért) jutottak hozzá - véli tudni a TheInsider.com.

A cég szóvivője, Kevin Blatt - a Paris Hilton két említésre méltó filmszerepét, valamint Verne „Mini Me” Troyer bizarr alakítását is netre lövő celeb-szexvideó ügynök - úgy véli, nincs ebben a filmben semmi ciki. „Szerintem egyáltalán nem teszi tönkre a karrierjét ez a videó. Úgy 18 körül lehet rajta, a pasijával hülyéskednek egy házban. Valójában nagyon játékos az egész, nem túl jó minőségben vették fel, olyan, mintha letették volna a kamerát valahova, miközben ők jönnek-mennek. Nem is értem, mi ez a nagy izgalom körülötte” - állítja Blatt a RadarOnline-nak, úgyhogy akkor viszont nem érthető, mi került egymillióba egy ilyen unalmas filmen.

Rövid műelemzés

A Gossip Girl című (itthon Pletykafészek címen futó) tévésorozat odakinn hisztérikus siker: az amerikai aranyifjúság küzdelmes életét dolgozza fel az elitsuliban, bulik-rucik-barinők-intrikák koordinátarendszerben, különös tekintettel arra, micsoda távlatok nyílnak az egymással való kibaszásra, ha az ember egy kisebb afrikai köztársaság éves jövedelmét kapja havi zsebpénzként. Meester itt a főszereplő barátnője-ellenfele, Blair Waldorf szerepében a sorozat szarkeverő dögös barnáját alakítja, ám - mint a most előkerült kis házipornó leleplezni ígéri -, valójában nem is barna.

Ez már akkor kiderül, amikor például bugyi nélkül pucsít a kamerának, de a film egyéb akciókat is ígér. Például - a lábfétis-rajongók nagy örömére - azt, hogy Meester tehetséges lábmunkának adja bizonyítékát benne. Igaz, állítólag ezt is elröhögik. Meesternek ezeken felül szép kis hetyke cicijei vannak, írja a video reklámoldala, ami egy 18 évestől tényleg igazán megdöbbentő teljesítmény, írjuk mi.

Összeesküvés-elméletek

Egyes elképzelések szerint a szexvideó hirtelen előkerülése nem lehet teljesen véletlen: a PedestrianTV.com szerint a színésznő egyik rajongói weboldalán masszívan tartja magát az a pletyka, hogy Meester kábé egy hónap múlva énekesnőként debütál, az egész botrány pedig nem más, mint az első albumát megelőző reklámfogás. Valóban, Paris Hilton énekesnői karrierjét is hogy megdobta a 1 Night In Paris.

Az énekesi karrierből egyelőre annyi igaz, hogy a színésznő áprilisban újra felénekelte az Awesome New Republic nevű indie-elektropop duó Birthday című számát, ami - különös egybeesésként - szintén a kiszivárgás módszerével került a netre. Itt alább az ő verziója (hivatalos klip nincs hozzá), ez meg a fickók eredetije. És micsoda véletlen, az ANR második lemeze épp vasárnap jelent meg.