Benkő Dánielt is meghívott vendége volt annak az éjszakai bárnak, ami szerdától egyedülálló módon nem a férfiak igényeit elégíti ki látványilag, hanem a nőkét. A chippendale fiús műsorokkal teli klub nyitóbulija viszont nem egészen úgy sült el, ahogyan azt a szervezők szerették volna. A faszharcost hosszú könyörgések árán sem lehetett a színpadra invitálni, tíz perc szerencsétlenkedés és némi dulakodás után pedig úgy döntött, hogy ő bizony inkább hazamegy.

Tele a magyar piac sztriptízbárokkal, de eddig nem volt egy olyan hely sem, ahol kifejezetten a nők igényeinek kielégítését tartották volna szem előtt, vagyis olyan, mint chippendale bár nem létezett. Vagyis, ami volt, már rég befuccsolt, az érdeklődés szinte teljes hiánya miatt. Lauro Giotto pornószínész viszont úgy tűnik, bízik a mai nők habitusában, és ötlete alapján egy a korábban táncos lányokkal teli szórakozóhelyet némi arculatváltásnak vetettek alá. A színpad és a rúd maradt, használni viszont innentől kezdve nem csajok, hanem kigyúrt testű férfiak fogják.

Az Akropolis Night Club megnyitójára szerdán este került sor, és ugyan a tulajdonos személyét nem szerette volna felfedni a nyilvánosság előtt, a nyitóbulira meginvitáltak pár hírességet. A tucatnyi beharangozott sztárvendég közül viszont csak Kustánczi Lia, Pirner Alma, Erdőhegyi Brigitta és Benkő Dániel jelent meg. Na meg, természetesen a chippendale fiúk apraja-nagyja, akikből nincs túl sok profi itthon, de ők legalább igen lelkesek. A felhozatal szó szerint sokszínű, hiszen a fekete férfiakra vágyó nők is megtalálják majd imádatuk tárgyát, és Molnár Anikó öccsét, Molnár Attilát sem csak kizárólag lánybúcsúkon érezhetik majd testközelből.

"Engem nem hoz lázba egy chippendale show, de szakmailag egy jó produkciót én is nagyra értékelek – nyilatkozta a Velvetnek Pirner Alma. – Természetesen más szemmel nézem, mint egy nem szakmabeli: én inkább a koreográfiát, tánctudást, egyediséget, profizmust tartom szem előtt, és nem elég egy kidolgozott izmos férfitest. A magyar táncos fiúk szerintem jól néznek ki, Magyarországon sok a magas és kisportolt pasi, nagyon jó a genetikájuk. Amire szerintem nagyobb hangsúlyt kellene fektetniük, az akrobatika, tánctudás, és eredetiség" - tette hozzá a sztríptíz világbajnok.

A főszerepet most mégsem a fiúk kapták, hanem Benkő Dániel, de egészen más módon, mint ahogyan az el lett tervezve. A faszharcost ugyanis a szervezők azzal szerették volna meglepni, hogy táncol és pucsít neki párszor egy sztriptíztáncosnő, ő viszont korábbi énét meghazudtolva, még arra sem volt hajlandó, hogy a színpadra felmenjen a lánnyal. Az invitálás makacs ellenállásba torkollott, aminek végül hosszú perceken át tartó lökdösődés lett a vége. Tíz perc tusa után pedig Benkő beadta az unalmast, és mint aki jól végezte dolgát, a feladat teljesítése helyett elviharzott a helyszínről. Ahogyan a résztvevők megjegyzéseiből kivehető volt, az RTL Klub bohócának enyhén ittas állapotából kiindulva másnapra biztosan nem is emlékezett a történtekre.