Kovi mellett Geronazzo Maria és Benkő Dániel neve is feltűnt az idei Pornó Oszkár Díj jelöltjei között. A kékszakállú faszharcost a szakma életműdíjjal tüntetné ki. A további kategóriákban ott virít többek között Mészáros Dóra, Voksán Virág, Boroka Bolls, Niki Rider és még Alexa Diamond neve is - hogy csak pár ismert szakmabelit említsünk a hosszú listáról. Az esélyesek névsorát ma egy golfozással egybekötött sajtótájékoztató keretein belül hozta nyilvánosságra a Tom Média.

A múlt heti vibrátordobó- versenyhez képest ma jócskán kitett magáért a Tom Média, amikor az Erotika Parádé sajtótájékoztatójának keretein belül a szentlőrinci golfklubban rendezett kerti partit. Mint az írtuk, idén tavasszal Tomor András vette újra kézbe a szexipar egyik jelentős rendezvényének a szervezését és lebonyolítását, minthogy az elmúlt időszakban állítása szerint hiányzott a minőség és a profizmus. Hogy ez mit jelent, azt a feltörekvő pornóbige-generáció az első adandó alkalommal meg is mutatta a Népligetben, ahol sorra váltak meg a ruházatuktól, fittyet hányva arra, hogy még a "kiöregedett" pornósok is azon a véleményen vannak, hogy mindennek megvan a maga ideje és helye.

Sajtótájékoztató ide vagy oda, Gáspár Győző, aki a pornószínház dumagépe lesz, most sem tette tiszteletét - szakavatottak szerint ennek magyarázata nagyon egyszerű: csak az Erotika Parádés fellépését fizetik, a pénz meg most nem veti fel, még az autószalonban is alkudni kényszerül. Geronazzo Mariának pedig pont elég volt a legutóbbi eset, amikor a tavaszi hőségben kilónyi vakolat olvadt le róla, így jobbnak látta a biztonságos budai otthonában maradni.

Hosszú a jelöltek listája

A díszvendégek közül egyedül Benkő Dániel futott be, aki kihasználva minden adott lehetőséget, sorra letaperolta a felhozatalt. Kéjes vigyortól viszont túl sokáig nem torzulhatott a faszharcos arca, mert vesztére a pornósok utánfutóként működő pasijai rögvest leállították a ráncos kezeket. Benkő ugyan vette a lapot, de látszott rajta a meg nem értés. Őt, akinek pár perce még a szétnyűtt, mocskos és büdös sportcipőjét fényképezte fotósok hada, megszólják. Hát milyen dolog ez. Vitatkozás helyett viszont inkább megnyitotta a sajtótájékoztatót, hogy aztán a szót Judy Nero vehesse át.

A mai rendezvény célja, mint végül kiderült, a golfozás, sütögetés és napozáson kívül az volt, hogy kihirdessék az Erotika Parádén megrendezendő Pornó Oszkár Gála jelöltjeit. A listát a közönségszavazatok alapján állította össze a Tom Média, és szolgált némi meglepetéssel. A 2009. Életműdíjasa kategóriában például Kovi mellett az egyfilmes, de azonnal kilenc pasit kielégítő Geronazzo Maria kapott jelölést. Harmadik befutóként pedig a nagy esélyesek listáján Benkő Dániel debütált, akinek pillanatnyilag most annyi köze van a pornóhoz, hogy egyszer majdnem sikerült megujjaznia Mya Diamond seggét. Ugyan Monique Covet óta tudjuk, hogy az egyszervolt lantművésznek nem csak a szája nagy, ha minket kérdeznek, több köze nem is igen lesz.

Klikkeljen még több pornósért!

Alexa Diamond is hiába hangoztatja, hogy Müller Attiláért cserébe búcsút int a pornóiparnak, a 2009 egyik legjobb leszbi műsora többek között még mindig az ő nevéhez főződik. Vajon sikerül ebben a kategóriában legyőzni a fiús külsejű Gigit? Tudják, akinek szájából legutóbb a "Szórakozás, pornó, no drog, no pia, my life is sex, akinek meg nem tetszik, kapja be!" örökbecsű hangzott el a minőség és a profizmus fényében. Ennél jobb végszó kell-e?

További kategória jelöltek:

Legjobb szex fotós: Szimpi, Csukás Tibor, Steve Cross, Antal Gergő

Legjobb extrém show: Karina Wild és Najda Shark, Devil Virgin, Loona Luxx, Stella Larocca

Legjobb erotikus modell: Wivien, Voksán Virág, Lévai Adrienn

Legjobb erotikus show: Mászáros Dóra, Indira, Deborah Valentine, Niky Rider, Loona Luxx

Legjobb pornósztár: Regina Moon, Loona Luxx, Candy Strong, Niki Ryder, Cayenne, Bianca Golden

Legjobb pornófilm: Született kefélő feleségek, Farvitorla, Pornó Sztár Parádé

Legjobb leszbi műsor: Gigi és Devil Virgin, Mészáros Dóra és Maria Belucci, Alexa Diamond és Black Diamond, Cayenne és Boroka Balls

Amatőr szex jelenet: Amanda, Hajnalka, Katalin, Veronika