A jótékonyságáról ismert Bob Geldof lánya balesetet szenvedett, mivel a száguldozó sofőr lába megcsúszott a pedálon és keresztülpörögtek a háromsávos autópályán. Az utóbbi időben fehérneműmodellkedésből élő Peaches Geldof és barátai Twitter oldalukon közvetítették az eseményeket.

Peaches Geldof épphogy megúszott egy autóbalesetet sérülések nélkül, írja a Daily Mail. A jótékonyságáról híres Bob Geldof 20 éves lánya éppen barátaival tartott a kaliforniai Disneylandbe, amikor a sofőr lába megcsúszott a pedálon, elvesztette az uralmat az autó fölött, és megpördültek az úton. Az esetről az összes szereplő beszámolt Twitter oldalán.

Az persze nem kérdéses, hogy a száguldozás szerepet játszott-e az esetben. Ugyanis Peaches Geldof a baleset előtt pár perccel írt mobiljáról a Twitter oldalára. „A gyorshajtás olyan, mintha soha, de soha nem láttam volna az autópályát, úgy érzem magam, mint egy félelmetes autósüldözős játékban” – írta Geldof.

Persze a baleset után mindenki őrült Twitterezésbe kezdett, a sofőr kiakadt, miszerint ő nem tehet arról, hogy megcsúszott a lába a pedálon, és tulajdonképpen az volt a célja, hogy odaérjen időben Disneylandbe a négy utasával. Persze később már viccesebben és megkönnyebbülten fogalmazott: majdnem megöltem Peachest és a többieket.

Az esetről a mostanában fehérneműmodellként tengődő Geldof AJ English nevű barátja tett föl képeket, melyeken jól látszik, ahogy az autó eleje megtört, miután 360 fokot pördültek a három sávos autópályán. Peaches Geldof szóvivője pedig elmondta, senkit sem vittek kórházba, és a baleset után továbbra is azon voltak, hogy eljussanak Disneylandbe.