Bob Geldof középső lánya ezúttal egy körhintán pózol az Ultimo ünnepi fehérnemű kollekciójában. A brit fehérneműcég imidzse valószínűleg komolyabb annál, semmint mikulásokkal és rénszarvasokkal díszítse a Miss Ultimo karácsonyi kollekcióját, de azért ajándékcsomagolásra is alkalmas masnikat tűztek Geldof hajába.

Peaches Geldof, Bob Geldof középső lánya már harmadik alkalommal vetkőzik fehérneműre, hogy népszerűsítse az Ultimo fehérneműcég Miss Ultimo kollekciójának darabjait. A fehérneműgyártó ezúttal a karácsonyi kollekciót adta az átlagos domborulatokkal rendelkező 20 éves modellre, aki azután lett a cég arca, hogy a februári lesifotók után az Ultimo vezetője úgy döntött, Geldof kell nekik az anorexiás modellek helyett.

A tetoválása a legizgalmasabb

A karácsonyi kollekció legkiemelkedőbb darabja a fehér alapon piros mintával díszített melltartó és a hozzá tartozó bugyi, ami legalább színvilágával felidézi a Mikulást – írja a Daily Mail. A 20 éves Geldof-lány ezen kívül hat másik szettbe is beöltözött, amikhez színben illő masnikat illesztettek a fejére. Bár a piros-fehér darabokat kiemelkedőnek tartottuk, annyira azért nem extrémek, hogy elvonják a figyelmet Geldof virágmotívumos tetoválásáról, ami a combjától a válláig húzódik.

Lesifotók tették modellé

Peaches Geldofot azután fedezte fel magának a teltebb idomokkal reklámozó – gyakran Mel B-t is bevető – Ultimo, hogy egy lesifotós februárban félmeztelen képeket készített Geldof lányáról, amint a dél-amerikai strandon napozott, hogy így ünnepelje meg válását. „Peaches volt a tökéletes választás ehhez a kampányhoz. Fiatal, provokatív és baromi stílusos” – indokolta a döntést a cég vezetője, Michelle Mone. A Geldof-lány állítólag nem csak a pénz miatt vállalta el a cég felkérését, hanem azért is, mert bízik benne, hogy a normális alkatú nőknek is tud csinálni egy kis reklámot.

A húszéves modell arról is beszámolt a Daily Mailnek, hogy semmi kivetnivalót nem talál abban, hogy fehérneműre vetkőzve keresi a pénzt, sőt büszke rá. Az pedig, hogy apja mit gondol, nem érdekli. „Apa reakciói miatt nem aggódom, 20 éves nő vagyok és nem egy 13 éves lány.” Bár a fenti nyilatkozatból nem következik egyenesen, hogy apja és lánya között nagy a feszültség, annál jobban bizonyítja azt a szcientológia tanait követő modell ITV2-nek adott interjúja, amiben zsugorinak nevezte apját.