A harmincas éveiben járó színésznő végre elég érettnek érezte magát arra, hogy egy férfimagazin hasábjain bizonyítsa be, pár elfuserált plasztikai műtét után is van élet, főleg ha még többször fekszel kés alá. Mivel a korábbi beavatkozások során a mellét és hasát csúfították el, így Reid úgy érezte, hogy bőven elég a topless, nem kell teljesen levetkőznie. A januári Playboy címlapján pedig még ennyi sem látszik, az igazi - vagy egy kissé retusált - bizonyíték a többi képen látható.

Az elrontott plasztikai műtétek arcaként ismert Tara Reid pár hónapja úgy döntött, hogy a Playboy hasábjain mutatja be, hogy már korántsem olyan vészes a helyzet, mint korábban volt, ugyanis az elfuserált beavatkozások következményeit sikerült helyrehozni.  "Egy internetes oldalon az én mellműtétemet szavazták meg a világ legundorítóbbjának. Teljesen kétségbeestem. Nem hordhattam bikinit. Rengeteg munkát nem kaptam meg. Elvesztettem a reményt, az egész egy szörnyű rémálom volt." – nyilatkozta korábban Reid, akinek nem csak a mellnagyobbító műtétjét rontották el, de a zsírleszívás sem jött össze.

Így a 34 éves színésznő korábban persze nem volt hajlandó levetkőzni, szándékosan. A történtek miatt egykor étkezési zavarokkal is küzdő hírességről ugyanis több paparazzókép is készült, P. Diddy 35. születésnapi partijára pedig egy ruházati baleset adott kitűnő lehetőséget arra, hogy az egész világ láthassa, mit és hogyan szúrtak el a sebészek.

Ilyen lett...

"Valóban nem sikerült valami jól a műtét, de sikerült helyrehozni a hibát, és most már minden rendben van. Szeretném, ha ezt mindenki tudná. Többek között ezért is vállaltam el ezt a felkérést, meg akarom mutatni az embereknek, hogy hogyan is nézek ki valójában" - nyilatkozta nemrég az Amerikai pite című film sztárja, aki egy kartöréshez hasonlítja a történteket. "Amikor eltörtem a karom, mindenki tudott róla. A karomat is rendbe tették, és most már csodálatosan néz ki" - tette hozzá Reid, aki egyébként WPIX-nek adott interjújában fejtette ki ezt a remek hasonlatot.

Szerinte egyébként nagyon idegesítő, hogy amikor róla van szó valamilyen műsorban vagy újságban, még mindig nagyon sokszor látja viszont azokat a képeket, amik a helyreállító beavatkozás előtt készültek. Egyúttal arról is mesélt, hogy korábban azért nem vállalta el az ilyen jellegű felkéréseket, mert fiatal volt, és igazából most, a harmincas éveire érte el a csúcsformáját, mind fizikai, mind lelki, mind mentális értelemben.

Hozzátette, hogy az segített a döntésben, hogy előtte nagyon sok sztár vetkőzött le már ennek a férfimagazinnak, egyébként nagyon büszke a képekre. Azt, hogy az emberek hogyan fogadják majd a fotókat, persze nem sejti, de reméli, hogy a képek elérik a céljukat. Igaz, azt azért tegyük hozzá, a Photoshop-botrányok korában ezt soha nem lehet tudni, főleg hogy a képekről süt az intenzív utómunka.

Csak egy kicsit vetkőzött

A januári Playboy címlapfotóján egyébként Tara Reid keble nem fedetlen, de a lap belső hasábjain látható fotókon már jóval több csupasz bőrfelületet lehet látni. Igaz, Reid a teljes meztelenséget nem vállalta be, hiszen úgyis a hasa és a melle fontos az ügy szempontjából. A magazin szerint a színésznő eleinte nem érezte jól magát az októberi fotózáson, de idővel belejött. "Amikor nekifogtak, kicsit bizonytalan volt, de csodálatosan nézett ki, és végül ő is feloldódott" - nyilatkozta egy bennfentes, akinek szavait maga az alkalmi modell is megerősítette. "Azt hiszem sokat segített, hogy egy remek, női fotóst választottak. Az is jó volt, hogy az első nap a borítót csináltuk, amin nem vagyok meztelen. Így egy egész napon keresztül együtt dolgozhattam a csapattal, aminek köszönhetően nyugodt voltam a második, nem nyilvános napon" - vallott a színésznő.