A címlaplányból fotóssá lett Marjai Judit még két-három évvel ezelőtt fotózta le Bálint Antóniát, amint kikötözve, Sharon Stone-ként pózol egy széken. Marjai Judit úgy emlékszik, Bálint Antónia bugyi nélkül, harisnyában állt modellt neki, a műsorvezető erről inkább nem beszél.

Jótékonysági célt szolgált Marjai Judit néhány évvel ezelőtti fotósorozata. A többek között Bálint Antóniáról, Tóth Gabiról és nővéréről, Tóth Veráról készült képeket elárverezték, és a befolyó összeget egy gyerekkórháznak adományozták. Bár akkor legfeljebb Marjai Judit emlékezett meg blogjában a sorozatról, most felkapta a Bors, miután Bálint Antónia feltöltötte a Facebookra és honlapjára a Marjai Judit-készítette fotót.

Lábai miatt játszik Sharon Stone-t

Az énekléssel is kísérletező 40 éves műsorvezető az Elemi ösztön című filmet idéző ruhában és pózban ül egy széken, karjait lekötözték, szájához mikrofont nyújt egy Elvis-imitátor. „Nem az volt a cél, hogy egy Sharon Stone-imitációt készítsünk. Azért gondoltam erre a jelenetre, mert ebben központi szerepe van a női lábnak, és Toncsinak nagyon csinosak a lábai. A mikrofon több okból kerüt oda: Toncsi akkor kezdett énekelni, másrészt – miután megkötöztük – szükség volt valami férfias szimbólumra” – utalt a férfikéz által benyújtott mikrofonra Marjai Judit. Hozzátette, emlékei szerint a 40 éves műsorvezető akkor bugyi nélkül, harisnyában pózolt neki.

A fotóstól azt is megtudtuk, eredetileg nem tervezte a Bálint Antónia mellkasára vetülő – akár falloszként is értelmezhető – árnyékot, csak akkor fedezte fel, amikor az Elvis Presley-imitátor Bálint Antónia elé tartotta a mikrofont. A Velvet megkeresésére az egykori szépségkirálynő csak annyit mondott, neki vajmi kevés beleszólása volt a fotóba, a koncepció Marjai Judit ötlete volt. Hozzátette, természetesen szereti Sharon Stone filmjeit, de a képek nem azért készültek, mert ezzel szerettek volna tisztelegni a színésznő előtt. „Tudok vad, tüzes lenni, de áldozat is voltam már” – reflektált a képre Bálint, akit nem zavar, hogy nem az éneklés, hanem a kép kapcsán kaptak fel.

Nem retusálták

„Nem zavar, mert az éneklésben még nem tartok ott, hogy azzal keressenek meg. Az egy nagy szerelem nekem, és néhány év kihagyás után most fogok újra foglalkozni vele. Nemrég elkészült egy karácsonyi dal is, amit Kefírrel és Kertész Dórával énekelek, nekem ez már egy nagy lépés. Egyébként pedig annál nagyobb baja sose legyen egy nőnek, hogy egy szexi fotóval kerül a címlapokra” – mondta a Velvetnek Bálint Antónia, aki nem gondolta, hogy a honlapjára és a Facebookra feltöltött fotó ekkora érdeklődést fog kiváltani.

Miután ritkán kerül a kezünkbe retusmentes fotó, megkérdeztük Bálint Antóniát, mennyit dolgoztak az övén a szakemberek. „Semennyit, Marjai Judit a világításra helyezte a hangsúlyt” – felelte Bálint, akinek egyébként nincs problémája a Photoshoppal. "Sosem mondtam olyat, hogy engem sohasem retusáltak. Aki ezt állítja, az hazudik. Mindenki igénybe vesz valamennyi retusálást” – mondta a Velvetnek a már retusmentes fotósorozattal is bíró műsorvezető, aki korábban lapunknak úgy nyilatkozott, testén "sose változtattak sebészek, se a Photoshop."