A műsorvezető több éve tervez egy lemezt, de eddig a körülmények nem engedték megszületni. Mindenesetre a borító már kész, ahogy új, életmóddal és vele foglalkozó oldalának a nyitólapja is. Bálint Antónia legszívesebben szerelmes dalokat énekelne, de azt sem zavarná el, aki ilyen ajánlattal kopogtatna az ajtaján: hajlandó tetszik lenni műsort vezetni?

Bálint Antónia szerint az, aki napjainkban feltűnik a médiában, azt reméli, valamikor valamilyen munkával, felkéréssel lesz gazdagabb. Aki ezt tagadja, hazudik. „Sose gondoltam, hogy hátradőlők majd, ha gyerekem lesz, és nagy kényelmesen nem csinálok semmit. A gyereknek is az a jó, ha a szülei dolgoznak.” Bálint ennek érdekében az utóbbi időkben jelen van, például a Vacsoracsatában is fellépett, illetve a Kalandra fal! című produkcióból is kivette a részét. Legutóbb egy huszonnégy éves történetet hozott le róla az egyik női magazin, amiben egy szépségvétkét elevenítették fel. A műsorvezetőnek 16 éves korában meggyűlt a baja a tartós hullámmal, így tüsire kellett vágatni a haját. A nem túl friss történet ellenére vagy éppen ennek köszönhetően Bálint Antónia a Velvet érdeklődését is felkeltette, meg akartuk tudni, mi a szándéka mostanság a szerepléssel.

Tavaly nyáron arról számolt be, hogy visszatér a köztudatba valamilyen formában. Ez, mint kiderült, azóta körvonalazódott. „A mindennapjaim most akörül forognak, hogy az internetes oldalamat fejlesszem. Ezen fotók, fórum, blog, videó is lesz, és ha nem is mindennapos bejelentkezést szeretnék eszközölni, de törekszem rá. Még nem tudom miket fogok oda írni. Remélem át tudom gondolni, amit publikálok, mivel elég erőteljesen nyilvánítok véleményt,.” A blog és a fórum a műsorvezető szerint azoknak nyújtana segítséget, akik az egészség és gyereknevelés kérdésében tanácstalanok. Bálint Antónia elképzelése szerint arra is lesz lehetőség, hogy a tanácstalan férfi vagy nő közvetlenül neki tegye fel a kérdését. „Sok civillel és celebbel találkoztam, akik az iránt érdeklődtek, mit tettem azért, hogy így nézzek ki, hogy fogytam le. Ezeket mind közzé teszem. Emellett minden szereplésem feltöltöm, hiszen ezt is hiányolják, mert nem mindenki láthatott mindent élőben.”

Bálint Antónia arra is felhívta a figyelmünket, hogy bár hosszú ideig nem lehetett hallani róla, ez nem feltétlenül az ő hibája. „Nem teljesen az én döntésem volt, de a múltról nem szeretnék beszélni. A média elfordult tőlem, ennek is megvolt az oka, szerencsére mostanság kezd oldódni a helyzet. Azon munkálkodok, hogy az interneten el tudjanak érni bármikor.”

A lemez még nem biztos

A 90-es évek szépségideáljának honlapján találtunk egy még meg nem jelent lemez borítójának azóta nem elérhető tervét is, amin egy vizes ingben pózol. Elmondása szerint még nincs kész a korong, csak tervben volt és van, de a folyamatot többek közt kislánya születése is lelassította. Felhívta a figyelmünket arra, bár hosszú évekig tanult énekelni, ne várjuk tőle, hogy majd Cserháti szintű produkcióval rukkol elő. „Bár játszottam főszerepet zenés darabban, de ez nem jelenti, hogy fantasztikus énekhangom lenne. Nem teljes albumot szeretnék majd, hanem 20-30 perceset, amin élő zene lenne. Leginkább úgy tudom elképzelni, hogy egy zongorán kísérnek. Legszívesebben a régi idők nagy slágereit énekelem és azt veszem észre, ezt a mai fiatalok is szeretik. Nekem a szerelmes dalok valók. Máté Péter, Kovács Kati és Cserháti dalait szeretem a legjobban. Ha tetszik majd az embereknek örülni fogok, ha nem, akkor lehet csak a nyugdíjas otthonokban fogok énekelni.”

Bálint Antónia mellei a lemezborítón tökéletesen szimmetrikus formájúak, de mint mondta, ezt nem egy sebész állhatatos munkájának köszönheti, egyébként pedig nem szeret erről a testrészéről beszélni. „Mindig szerencsés voltam, nyolchónapnyi szoptatás után már nem annyira olyan, mint a képen, de még most is meg vagyok elégedve vele. A testemen sose változtattak sebészek, se a photoshop.”

A szépségkirálynő kérdésünkre elmondta, mostanság háziasszonykodni szokott rendezvényeken, de csak olyan felkérésre mond igent, ami megüt egy bizonyos színvonalat. „Egy akárhányadik kerületi kiskocsmába nem mennék el, és semerre nem húz a szívem mindig is mindenhol szerepeltem, ahová hívtak.”