A tavaly elkövetett születésnapi merénylet után újabb jókívánságokkal teli videóval sokkolja Barack Obamát a nagyszájú asszony. A CNN videómegosztóján talált felvételen Geronazzo gratulál az elnök eredményeihez, és Unicumot, bort, és egy rakat fokhagymát csomagol neki.

A tavalyi bizarr születésnapi köszöntő után Barack Obamának ideje sem volt felocsúdnia az őt ért sokkhatás alól, Geronazzo Mária máris újabb merényletet követett el ellene. Magyarország szája egy évvel ezelőtt Marilyn Monroe Happy Birthday Mr. President című dalocskájával lepte meg az amerikai elnököt a prezidentválasztás alkalmából, lufit eregetett és csókot is dobott az amerikai elnöknek. A CNN videómegosztóján most újabb kisfilm bukkant fel, amiben Magyarország szája szerencsére nem fakadt dalra, de a felvétel elején emlékezteti Obamát, hogy kicsoda is ő tulajdonképpen.

Geronazzo idén az újév adta lehetőséget ragadta meg, hogy ismét üzenhessen kedvencének: „Gratulálok a 2009-ben elért eredményeihez, ami nagyon sikeres volt, és különlegesen az egészségügyi reformjához, és a 2010-es évre kívánok egy nagyon-nagyon boldog új évet, ami sikerekben gazdag legyen, és továbbra is ugyanígy építse a demokráciát” – lelkesedett, a pár perces videó tanúsága szerint a jókívánságok mellé egyéb ajándékokat is mellékelt: egy üveg Unicumot, ötputtonyos Tokaji Aszút, és egy rakat fokhagymát.