Geronazzo Marilyn Monroe dalával sokkolja Obamát

2008.11.07. 12:42
Bizarr ajándékkal lepte meg Geronazzo Mária az újdonsült amerikai elnököt. A nagyszájú nő legfrissebb videóján amerikai zászlós lufival a kezében köszönti Barack Obamát, majd elénekli neki a Marilyn Monroe előadásában ismertté vált szülinapos dalt. Speak után ő lehet a következő nemzetközi sztárunk ezzel, már a CNN honlapján is meg lehet csodálni.

Miután Geronazzo Mária a pornóiparban már megtette azt, amit meg akart tenni, most politikai elkötelezettségét demonstrálta. Az óriásszájú asszony egy friss videóban Marilyn Monroe Happy Birthday Mr. President című születésnapi dalocskájával kíván sok sikert az új amerikai elnöknek a prezidentválasztás alkalmából. "Helló, Mr. President, gratulálok a sikereihez, az ön prezidentválasztásával egy új jövő elé nézünk, ami sokkal sikeresebb és boldogabb lesz. Bye" - üdvözli a bármelyik győztesnek elsüthető kisfilmben Obamát a magyar látványosság, majd dalra fakad, lufit ereget és csókot dob.

A klipet a YouTube-on publikáló Tomi719 nevű felhasználó az Anettka űrprojekttel híressé vált Gerencsér Tamást takarja, aki a Velvetnek elmondta: igen, valóban Marilyn Monroe dala ihlette meg őket, valamint egy egyelőre megnevezni nem kívánt televíziós szerkesztő. Gerencsér egyelőre még nem kívánt részleteket elárulni az együttműködés részleteiről, mint mondta, a klip csak tegnap este került fel egy videomegosztóra, azóta pedig már a CNN videómegosztóján is megtalálható. Geronazzo előző nemzetközi hírességünkhöz, Speakhez hasonlóan megosztja a közönséget, az egyik kommentelő az éneklő Mária láttán csak annyit kérdezett: "(hányok) Ez egy pasi?"

Volt másik

A legendás eredetit Marilyn Monroe-nak köszönhetjük 1962-ben énekelte John Fitzgerald Kennedynek, egy demokrata párti rendezvényen a Madison Square Gardenben. Az utánozhatatlanul érzéki előadás után Kennedy felment a színpadra és közölte, hogy egy ilyen fellépés után akár vissza is vonulhat a politikától. Geronazzo előadását Obama egyelőre nem kommentálta.

Monroe előadása azóta többeket is megihletett már, Paris Hilton például Hugh Hefner nyolcvanadik születésnapján gondolta azt, hogy a néhai szexszimbólumhoz felnőve próbálja köszönteni a Playboy atyját. Az lehetetlenül szűk ruhás Monroe előadását ő annyival fejlesztette tovább, hogy fehérneműre vetkőzött a produkcióhoz, de nem emiatt tűnik úgy, mintha inkább paródiát néznénk.