Befejezte szereplését a Neo FM-nél, és már csak a Café-ban vezet műsort Lovász László. A juj.hu videós anyagából viszont kiderült, hogy a Heti hetes legújabb arcát ez nem zavarja, legalább nyert egy barátot Ganxsta Zolee személyében.

Nem tartott sokáig Lovász László pályafutása a Neo FM-nél: a műsorvezetőt társával, Ganxsta Zolle-val együtt leváltották, helyettük István Dániel és Valkó Eszter szórakoztatja a hallgatókat. A juj.hu által készített videós anyagból kiderül, hogy Lovász a szerinte megélhetésért kiabáló Bochkorral szemben nem zakkant meg munkája elvesztése miatt, neki most pont elég az, ami van: továbbra is rádiózni fog, és a Heti hetesben is igyekszik tartani a lépést az összeszokott csapattal.

„A Rádió Café-ban maradok, nekem ott van egy délutáni műsorom kettőtől ötig minden hétköznap – nyilatkozta. – Azt nagyon szeretem, a hallgatók is szeretik. Én azzal olyan jól elvagyok. Az egy olyan nyugalmas, jó kis rádió, olyan helyes emberekkel, jó azt csinálni”. Mint kiderült, a NEO FM-től nem érkezett további felkérés, legalábbis semmi ilyenről nem tud.

„Azt tudom, hogy mi 30-áig voltunk, megcsináltuk a dolgunkat, ezt a műsort szerették, hál' istennek. Nagyon sok bátorítást kaptunk és pozitív vélemény, ezzel most elvagyunk egy darabig, jól érezzük magunkat." Hozzátette, Ganxsta Zoleeval sikerült összebarátkozniuk, olyannyira, hogy mindenki szerint jó párost alakítanak. A zenész egyébként saját bevallása szerint nem bírta az éjszakai koncertezések utáni reggeli kelést, ezért hagyta ott a rádiót – amit persze nem hallgatott, hiszen véleménye szerint, ami a rádióban szól, az jó zene nem lehet.