A 22 éves Ashley Greene egy kalóriamentes üdítőital kedvéért szabadult meg a ruháitól. A tengerparton és az erdőben pózoló színésznő csupasz bőrét csupán testfesték takarja. A színésznő szerint csodálatos élmény volt ilyen egzotikus környezetben fotózni, ami valóban üdítőbb lehetett, mint önmagáról készíteni pucér képeket a pasijának, amik aztán a neten kötöttek ki.

Az Alkonyat-filmekben a szexi vámpírlányt, Alice Cullent alakító színésznő a SoBe Lifewater nevű üdítőital hirdetéséhez vetkőzött meztelenre úgy, hogy ez első pillantásra nem is látszik. Az ifjú színésznő az egzotikus környezetben készült fotókon ugyanis némi festéken kívül semmi mást nem visel. A cég természetesen nem a "sex sells" jegyében jutott a pucércsajos hirdetés ötletére, hanem mert úgy gondolják, ha a hirdetett üdítő kalóriamentes, akkor teljesen logikus, hogy az azt hirdető modell pedig ruhamentes legyen. Greene így csak kétfajta testfestést visel a fotókon, egy rózsaszín, pikkelyes bikinit és egy szintén pikkelyeket utánzó, sárga egyrészes dresszt. A üdítőital gyíkocska-logóját idéző pikkelyeket Joanne Gair festette fel Greene-re. „Tizenkét óra alatt készült el a SoBe-mintázat, de nagyon megérte. Olyan élmény volt, amit sosem fogok elfelejteni" - nyilatkozta a fotózás után a színésznő.

A színésznőnek összesen két helyszínen kellett pózolnia. „Az egyik sorozat a tengerparton készült, a másik pedig egy dzsungelszerű környezetben. Jó volt egy kicsit elszabadulni, és pár napot eltölteni egy ilyen csodálatos helyen” – nyilatkozta a színésznő az OK! magazinnak. A fotók egyébként a Sports Illustrated híres fürdőruhás különszámában, februárban jelennek majd meg, de a SoBe természetesen nem várt ilyen soká a közzétételükkel, saját honlapjukra már feltették a pikkelyes vámpírlány fotóit.

A 22 éves színésznő persze festett bikini nélkül se sok újat tudna mutatni a nagyközönség számára, ugyanis pár hónappal ezelőtt már mindenét megcsodálhatták azon a kiszivárgott fotókon, amiket Greene magáncélból, saját kezűleg készített. Bár az ilyen képeknél soha sem biztos, hogy valóban a megnevezett híresség szerepel-e a fotókon, ehhez Greene esetében nem sok kétség fűződik. A képen meztelenül pózoló színésznő ügyvédei ugyanis egy hivatalos közleményben fenyítették be a fotókat közzétevő oldalakat, ezzel egyúttal elismerve a képek eredeti voltát. Valamivel kevesebbet mutatott meg Greene a Maxim számára készült fotósorozaton, de azért némi kárpótlást jelentett azok számára, akik túl későn kapcsoltak, és a privát képeknek már csak a hűlt helyét találták.