A jövőbe látó vámpírt alakító Ashley Greene igencsak meglepődött, mikor a saját készítésű képei felbukkantak a neten. Greene ügyvédei jelenleg mindenkit sorba fenyítenek, akik a szemmel láthatóan saját készítésű képeket közzéteszik, de a fotók ettől még jópár helyen megtalálhatóak. Persze a vámpírlány azért nem haragszik, ha a profi fotós által készített erotikus képek megjelennek róla.

A Twilight-filmek jövőbe látó vámpírjaként, azaz Alice Cullenként elhíresült Ashley Greene-ről meztelen fotók jelentek meg, írja a FemaleFirst. A színésznőt azonban igencsak váratlanul érte, mikor megtudta, a saját készítésű képei felkerültek a világhálóra. A fotók valódiságát mindenesetre nem kell találgatni: a szemmel látható azonosság mellett Greene ügyvédei is ezt igazolják, amikor perrel fenyegetik a képeket leközlő portálokat.

A szombaton először Perez Hilton blogján közzétett képeket a 22 éves színésznő ügyvédei arra hivatkozva szedetik le mindenhonnan, hogy a szerzői jogok a készítő, vagyis Greene tulajdonában vannak, aki nem járult hozzá a nyilvánosságra hozatalhoz. „Greene kisasszony birtokában vannak az exkluzív jogok, és ő a szerzői jogok tulajdonosa, beleértve a képek reprodukciójának, értékesítésének és bemutatásának jogát” – áll a hivatalos közleményben. Az interneten persze nem olyan egyszerű mindezt betartatni, bár az ügyvédek szorgalmasan irtják a fotókat (Hiltonnál sincsenek már fenn), még mindig számtalan helyen látható az egy szál semmiben pózoló Greene. Az Egotastic blog kedves gesztussal kárpótolta a leszedett pucér fotók miatt csalódott olvasóit: felrakott helyettük egy hivatásos fotósok által a Maxim magazin számára készített sorozatot a színésznőről.

Greene egyébként korántsem az egyetlen, akiről privát célokra szánt, saját készítésű meztelen fotók kerültek közszemlére. A High School Musical sztárja, Vanessa Hudgens épp a napokban tapasztalhatta meg, milyen az, ha az ilyen képek felbukkannak a neten. Ráadásul az ő fotói – melyeket állítólag 18 éves kora előtt készített – két adagban elosztva tűntek fel. Szintén rosszul járt Rihanna, aki eredetileg akkori pasijának, Chris Brownnak szánta a pucéran pucsítós felvételeit: Brown nem sokkal később véresre verte, a képek pedig nem sokkal később szintén közszemlére kerültek.