Kinézné Jennifer Love Hewittból az intim piercinget?

2010.01.15. 17:34
A Szellemekkel suttogó című sorozat főszereplője egy talkshowban megosztotta a világgal, hogy az egyik szakítása okozta fájdalmat egy intim piercinggel próbálta enyhíteni. Ez annyira bejött neki, hogy azóta fontosnak tartja hirdetni, egy nő igenis díszítse fel az intim testrészét, és ezt a felfedezését könyvben is megosztja.

Ön kinézte a színésznőből az intim piercinget?

Jennifer Love Hewitt színésznő a keddi Lopez Tonight című műsorban osztotta meg rajongóival a hírt, miszerint intim piercingje van, írja a Huffington Post. A Szellemekkel suttogó című sorozat színésznője eredetileg az új randizási tanácsokat tartalmazó könyvéről szeretett volna mesélni, ám végül (vagy épp ezért) inkább a testékszereknél kötött ki, a saját intimékszerével népszerűsítve a könyvet.

Hewitt mindenki meglepetésére elmondta, neki egy szakítás után tette be a piercinget egy testékszerekkel foglalkozó ismerőse, mintegy vigasztaló terápiás célzattal. „Swarowski-kristályokkal díszített kis labda, úgy csillog, mint egy diszkógömb, és ezért egy egész fejezetet szántam arra, hogyan díszítsék a nők a puncijukat” – mondta az eddig inkább visszafogottságáról ismert színésznő. Úgy tűnik, a sorozatot végigpityergő érző szívű szomszédlány-karaktert már unhatja kicsit, nemrég az egyik epizódba például íratott magának egy rúdtáncos jelenetet, és még a rendező is nagyon elégedett volt Hewitt táncosnői alakításával.