Hajdú Péter várandós neje Tóth Bori tervezte estélyiben jelenik meg az Operabálon. Sarka Kata a sajtó nagy örömére több ruhát is bemutatott, de az nem derült ki, melyikben teszi tiszteletét a rendezvényen, mivel hiába van saját véleménye, férje hozza meg a végső döntést a ruhakérdésben. egy dolog biztos, Sarka Kata nem pornósztárként debütál.

A Velvet meghívást kapott Sarka Kata ruhapróbájára, aki Tóth Bori szalonjából választ magának egy esélyit az Operabálra. Bár azt túlzás állítani, hogy ő dönti el, mit visel, hiszen ő is elismerte, akárki – beleértve Sarka Katát is - akármit is mond, a végső döntést Hajdú Péter mondja ki. Egy dolog biztos, a műsorvezető neje nem pornósztárnak öltözve jelenik meg az Operabálon.

A második gyermekével várandós Sarka Kata kislányával érkezett Tóth Bori szalonjába, és miután a hófehér szőnyeg őt is kihívás elé állította, megkezdte az estélyik próbálgatását. „Tavaly nem tudtunk elmenni, mivel már csak egy hetem volt hátra a kiírt időpontig, és Peti nem akarta, hogy ott induljon meg a szülés” – mondta Sarka Kata a szalonban összegyűlt tömegnek, majd kitért arra is, most mindenképpen szeretné megmutatni alakját, mert ki tudja, hogyan néz ki egy év múlva, a második gyermeke születése után.

Sarka Kata pornósztáros ruhában

Hajdú Péter neje négy ruhát mutatott be a nagyérdeműnek. Sarka Kata elmondta, személyes kedvence az első darab volt, amiben látszott is az alakja, és természetesen jól kivehető volt a terhességtől megduzzadt melle is. Míg a szalon munkatársai a második, sokkal teátrálisabb darabot javasolták volna a rendezvényre, Sarka Kata kijelentette, bár érti ő, hogy ez lenne inkább megfelelő az Operabál stílusához, de ez a ruha minden tulajdonságot képvisel, amit férje utál.

Mint kiderült, a műsorvezető nem szereti a szőke, a vörös, a göndör hajat, a kontyot, és az alakot nem kiemelő ruhákat. Persze Már Róbert stylist frappánsan felelt, szerinte éppen itt lenne az ideje, ha Hajdú Péter elfogadná, hogy a felesége nem kislány, hanem nő, és jó lenne, ha hagyná, hogy eszerint öltözzön.

Sarka Kata

A harmadik ruhával egy időben Hajdú Noémi megelégelte a csillogó ékszereket, ráunt a kamerának pózolásra is, és hangot adott álmosságának. Mivel Sarka Kata, aki többször is mentegetőzött, mondván „ugye, látszik, hogy nem töltünk külön sok időt”, kénytelen volt újabb programot kitalálni. Így nem maradt más, mint Hajdú Noémi taxiba ültetése, akit remélhetőleg sikerül elringatni pár kör alatt.

Nos, azt csak az Operabálon tudjuk meg, milyen döntést hoz a család feje a ruhakérdésben, de egy dolog biztosnak tűnik, a harmadikként felpróbált estélyit először és utoljára láthattuk az anyukán, mivel szerinte az óriás dekoltázsú estélyit leginkább pornósztároknak tervezték. Hamarosan azonban kiderült, a kissé nagyobb méretnek volt köszönhető, hogy a családanya dekoltázsa a szokásosnál is merészebbre sikerült. Néhány gombostű segített a problémán, ennek ellenére nem valószínű, hogy szombat este ebben tapsolna José Cura-nak.