A volt playmate állítólag 25 kilót hízott, ebből tizenegyet adott le a szülés után nyolc héttel, és máris az OK! magazin kamerái elé állt.

Csupán nyolc héttel azután, hogy 4,22 kilós gyermekét császármetszéssel világra hozta, fürdőruhában pózolt Hugh Hefner egykori nyuszija, Kendra Wilkinson az amerikai OK! magazinnak. Saját bevallása szerint 11 kilót adott le nyolc hét alatt: "Idegölő volt a nyolc hét, mire végre belefértem a bikinibe" – nyilatkozta a nehézsorsú anyuka.

A dolog több sebből is vérzik, először is saját bevallása szerint az egykori playmate közel 25 kilót szedett fel a terhessége alatt, amiből még ha le is jön az említett 11, akkor is legalább egy kis feleslegnek kéne rajta lennie, ám elnézve a képet, ezt sehol nem lehet felfedezni.

Háj itt, háj ott

Aztán azt se vegyük ki a számításból, hogy a fotókat az az OK! magazin készítette, amit két héttel ezelőtt már egyszer elmarasztaltak, amiért frissen szült anyukáról tüntették el a babahájat, ez volt Kourtney Kardashian, akinél egy egész tetemes pocakot radírozott ki a lelkes képszerkesztő, ebben az esetben azonban állítólag maga a modell is csak utólag értesült róla, hogy címlapjára került a lapnak.

Tényleg így néz ki Kendra Wilkinson?

A magazin nem nagyon akarhatott hibázni, Hugh Hefner volt kedvesének – aki jelenleg Hank Baskett, az Indianapolis Colts játékosának a neje – már feltettek a hihetetlen fogyásról kérdéseket, mégse stimmel a dolog, még akkor sem, ha feltételezzük, hogy az ügyes nőgyógyász jócskán bikinivonal alatt készítette császármetszését.

Ez ráadásul nem is az első eset, hogy a playmate kamerák elé állt, hiszen már december közepén bemutatta kisfiát az olvasóknak, szintén az OK! magazinnál, mondjuk, akkor sem tűnt sokkal vastagabbnak.