Botrányosan viselkedtek a juj.hu kamerája előtt az Idoru tagjai. A fiúk részegen, trágár szavakat skandálva nyilatkoztak a riporternek, és megpróbálták őt is itatni. Az interjú lényege csupán annyi, hogy az összes kiadó bekaphatja nekik.

Részegen káromkodtak a The Idoru rockzenekar tagjai a juj.hu kamerája előtt. A zenészek a Fonogram díjátadó ünnepségen támadták le a riportert, hogy az csináljon velük egy interjút, amiért megnyerték „ezt a gecit”. Mármint a Fonogram egyik díját (Az év hazai hard rock vagy metál albuma), amit egyébként akkorra már össze is törtek. A nem túl tartalmas beszélgetés alatt a fiúk itatni próbálták Körmendi Gábort, a mikrofonra tették a borospoharat, mindeközben kiderült, hogy az összes kiadó bekaphatja nekik, meg majdnem mindenki. Akik nem szeretik a geci, fasz szavakat, azok most fogják be a fülüket, mert a pár perces felvételen akad belőlük bőven.

Az Idorut egyébként legígéretesebb zenekaraként tartják számon a hazai underground metál műfajban, és már külföldön is felfigyeltek rájuk. Már Japánban is adtak koncertet, és albumuk is jelent meg az ázsiai országban Monologue címmel. Az idei Fonogram dímjat a Face The Light albumukért kapták.