Az énekesnőt gyűlölői szeretik azzal gyanúsítani, hogy férfi, de egy részletgazdag fotó most bebizonyította: nem, Gaga valóban nőnemű, és a teljes kopaszság híve.

Lady Gaga extrém jelmezei bármelyik transzvesztita-show színpadán megállnák a helyüket, nyilván ennek köszönhető, hogy ellendrukkerei előszeretettel gyanúsítják őt azzal, hogy valójában férfi. Ez valóban megbocsáthatatlan bűn lehet, de szerencsére a DrunkenStepFather villantásügyi szakblog döntő erejű fotóval bizonyítja: az előadóművésznő igenis nő. Mert az a kivillanó dolog ott nem farok.

Az énekesnő a keddi Brit Awards díjátadón viselte az egyik oldalt bokáig zárt, másik oldalt csípőig kivágott csipkés dresszt, ami nem volt alkalmas nagyot terpesztő mozdulatokra. Ez azonban csak a színpadon derült ki, miközben Gaga a Telephone és a Dancing In The Dark című számait adta elő, és az egyik mozdulatnál sikerrel mutatta be a közönségnek kopasz nemiszervét. A közönségnek terpeszteni a jelek szerint rizikós vállalás, Beyonce Knowles ugyanezt játszotta el 2007-ben, azóta tudni, hogy ő is kopaszon szereti.

A punci valószínűleg tavaly ősz óta várt a kiugrási lehetőségre, amikor - gazdája nyilatkozata szerint - nagyon megsértődött, amiért nem hittek benne. Létezését most fotón is sikerült megörökíteni, úgyhogy akit esetleg mélyen felkavar egy női nemiszerv látványa, az semmiképp se kattintson erre a linkre, mert ott mélyen felkavarhatja egy női nemiszerv látványa.

A DrunkenStepFather másik megállapítása - és egyben újabb bizonyíték Gaga női nemére -, hogy az énekesnőnek narancsbőrös a segge (csak ők nem mondták ilyen szépen), a cellulitisz pedig férfiakra éppúgy nem jellemző látványelem, mint egy terpesznél kivillanó nagy- és kisajak.

Mellesleg díjakat is nyert

Az idén 30. alkalommal megrendezett díjátadón egyébként Lady Gaga rendesen szétnyerte magát, minden díjat elvitt, amire jelölték: ő lett az Év Nemzetközi Felfedezettje és Énekesnője is, lemezét, a Fame-et pedig az Év Legjobb albumának szavazták meg. Gaga a díjátadón köszönőbeszédében megemlékezett a múlt héten öngyilkosságot elkövetett Lee Alexander McQueen divattervezőről is, akinek híres rákolló-cipőit ő is előszeretettel viseli a színpadon és klipjeiben; és Dancing In The Dark című számát is az ő emlékének ajánlotta.

Nyáron még farka volt

Gagát extrém jelmezei, erős sminkje és előszeretettel viselt parókái miatt már felbukkanásakor is boldogan transzvesztitázták le azok, akik szerint ez ciki. A találgatások akkor kaptak újabb lendületet, amikor szeptemberben a Glastonbury Fesztiválon az énekesnő egy lezser és látványos mozdulattal igazította meg felcsúszott miniszoknyáját, ami alól testszínű bugyi villant elő.

Ez ügyes húzásnak bizonyult tőle, a netet azonnal ellepték a belassított-kinagyított videók, amelyek azt próbálták bebizonyítani, hogy a bugyi túlságosan domborodik és egész biztosan farkat rejt; a blogok-fórumok hetekig képtelenek voltak leszakadni erről az izgalmas a témáról. Lady Gaga akkor csak annyival kommentálta ezt a hisztit, hogy puncija kikéri magának a nemlétezéssel gyanúsítást.