Olivia Wilde Dr. House farvizén beúszva igyekszik egyre nagyobb népszerűségre szert tenni. Ha mindent jól csinál, a jelenleg 25 éves színésznő lehet majd az új Angelina Jolie. Nemrég a GQ, most az Elle vetkőztette le, és semmi másról sem szólnak a róla keringő hírek, mint arról, hogy mennyire jól néz ki.

Könnyen lehet, hogy Olivia Wilde, dr. House Tizenhármasa lesz a következő szuperbombázó Angelina Jolie és Megan Fox után. A 25 éves színésznőt a Maxim megválasztotta legjobb nőnek, aztán a GQ-nak le is vetkőzött bikinire, most meg az Elle-nek pózolt különféle fehérneműkben és aligruhákban.

Wilde a márciusi Elle-ben játszik ruhafogast, az ilyen esetekben megszokott kapcsolódó interjúnak nyomát se találtuk, úgyhogy vagy teljesen érdektelen, vagy nem is létezik, hisz úgyis a fotókon van a lényeg. Például az, amitől a fél internet egybehangzóan el van alélva: a kutyapóz és a pucsítás.

A Blemisht az érdekli, hogy ebből a képből vajon mekkora az elérhető legnagyobb felbontású, hátha akad akkora, amivel már tapétázni is lehet. Az Egotastic szerint ha egy picit feljebb csúszna a képen Wilde kombinéja, úgy talán minden idők legerotikusabb képéről lehetne beszélni.

Annak ellenére, hogy Wilde a sorozatnak csak ezen az egy képén pózol  felkínálkozó kutyapózban, alig találni olyan híreket rólal, amelyek nem erről a fotóról szólnak. Az egyetlen lényeges információ, amibe belebotlottunk, az volt, hogy szerepet vállalt a színészből lett rendező, Jon Favreau legújabb filmjében a Cowboys and Aliens címűben. ilyen szempontból hasonlít karrierje arra, amit Angelina Jolie vagy Megan Fox futottak be: viszonylag kevés hír a szakmai pályafutásukról, de ez mindegy is, hisz szinte minden nap megválasztotta őket valaki a világ legjobb nőjének.